VT_BURAKARAÇ
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR https://www.n11.com/urun/hi-level-elite-hlv-ssd30elt1t-25-1-tb-sata-3-ssd-2032601?magaza=tng BU SSDYİ ALDIM SİZCE NASIL YENİ SİPARİŞ VERDİM
Daha Ucuz Ve Daha İyi Bu .ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR https://www.n11.com/urun/hi-level-elite-hlv-ssd30elt1t-25-1-tb-sata-3-ssd-2032601?magaza=tng BU SSDYİ ALDIM SİZCE NASIL YENİ SİPARİŞ VERDİM
Bende Düşündüm Ama Slotu Yoksa Mecbur Sata .O paraya 1TB M2 SSD var
ARAŞTIRDIM EN UYGUN BU GELDİAlmadan önce neden sormadın? "Daha kalitelisini alsaydın keşke" diyecek birçok kişi.
M2 VAR AMA SSD SATA DAHA SAGLIKLI GELİYOR BANADaha Ucuz Ve Daha İyi Bu .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende Düşündüm Ama Slotu Yoksa Mecbur Sata .
Yada Dönüştürücü İle M.2 Yapabilirdi .
BİLİYORUM AMA SATA TERCİHİMO paraya 1TB M2 SSD var
YAZDIM KONU ACIP AMA BAKAN OLMADIAlmadan önce neden sormadın? "Daha kalitelisini alsaydın keşke" diyecek birçok kişi.
atabilirmisin arıyorum bende ssd.O paraya 1TB M2 SSD var
MADEM KARAR VERMİŞSİN NEDEN İYİ Mİ YAZIYORSUN O ZAMANARAŞTIRDIM EN UYGUN BU GELDİ
M2 VAR AMA SSD SATA DAHA SAGLIKLI GELİYOR BANA
BİLİYORUM AMA SATA TERCİHİM
YAZDIM KONU ACIP AMA BAKAN OLMADI
M.2 Daha SağlıklıM2 VAR AMA SSD SATA DAHA SAGLIKLI GELİYOR BANA
İLLAKI AMA BEN VIDEO EDITI FALAN YAPIYORUM ARAŞTIRDIM M2 OMRU CABUK BİTİYORMUŞ EDİT FALAN YAPINCAM.2 Daha Sağlıklı![]()
Alakası Yok .İLLAKI AMA BEN VIDEO EDITI FALAN YAPIYORUM ARAŞTIRDIM M2 OMRU CABUK BİTİYORMUŞ EDİT FALAN YAPINCA
atabilirmisin arıyorum bende ssd.
bir buçuk gibi 2 olmaz hocam arıyoprum hala alacakmıyım belirsiz amaBütce nedir?![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com