Kesteko
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 36
Robin farkını koymaya devam etmekte...vücut dediğin şey y***** olmasn asdsdasbdnasjvdasghdasdchdasdfas
Robin farkını koymaya devam etmekte...vücut dediğin şey y***** olmasn asdsdasbdnasjvdasghdasdchdasdfas
?Robin farkını koymaya devam etmekte...
Valla böyle durumlarda. Ailene ya da yaşını bilmediğimden kendin bir psikoloğa git şimdi ben ne desem olmayacak. Sana güzel izahını yaparlar özgüvenini kazanmana yardımcı olurlar.Sorun dalga geçilmek değil
Biliyorum bir insan beni görünce ne düşünür hemde o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki anlatamam.
Özgüvenim sıfır, sıfır.
Yaşama sevincim yok.
Yakışıklı sarışınlar(bende sarışınım)eğlenirken benim ağlayıp iç geçirme çok kötü bir şey.
Arkadaşlarına espri falan yapıp gülebiliyor ama ben sırf ne düşüncelerini bildiğim için gülemiyorum
Bende isterdim bardağın dolu tarafından bakmayı ama ne yazıkki
Yok la öyle çok değil zaten zayıfım 180 58 kilo fln ım cm sini ölçmedim sadece sıktığımda belli oluyor baya bi. Seninki kadar değildir fotonu hatırlıyorumdurmayla alakası yok knk her gün yumurta yiyceksin şeker tüketmiyceksin ama resimden anlaşıldığı üzere sen zayıf bi ektomorf sun o yüzden sen şeker ekmek falan yiyebilirsin zaten ektomorflar çok zor yapılanıyor kol kasım var dediğin kaç cm ?
Yumurtayı her gün yiyorum zaten sağlıksız beslenmiyorum da.durmayla alakası yok knk her gün yumurta yiyceksin şeker tüketmiyceksin ama resimden anlaşıldığı üzere sen zayıf bi ektomorf sun o yüzden sen şeker ekmek falan yiyebilirsin zaten ektomorflar çok zor yapılanıyor kol kasım var dediğin kaç cm ?
neeeeee ama buraya hiç atmadımYok la öyle çok değil zaten zayıfım 180 58 kilo fln ım cm sini ölçmedim sadece sıktığımda belli oluyor baya bi. Seninki kadar değildir fotonu hatırlıyorum
Gerek yok psikoloğa çıkmaya bile çekinirim benValla böyle durumlarda. Ailene ya da yaşını bilmediğimden kendin bir psikoloğa git şimdi ben ne desem olmayacak. Sana güzel izahını yaparlar özgüvenini kazanmana yardımcı olurlar.
Ben bilirim Kendi çapımızda araştırmamızı yaptık emmi.neeeeee ama buraya hiç atmadım
E desin ne oluyor benim de borunum büyükYüzüm çok çirkin
Marveldaki vision gibi kırmızı yüzüm var.
Yüz hatlarım çok kötü
Bir keresinde birşeye gülmüştüm ve adamin teki tecavüz edilen karı gibi gülme demişti.
Ya işte sorun bu ilk adımı sen atıcaksın ki gerisi gelsin. Bende okulda çok sorun yaşıyordum psikolojik olarak 8. sınıfta rehber hocasına gidip her şeyi anlatmıştım. O da benle uzun uzun konuştu hatta birkaç gün gelme falan demişti. Yani yardım almadan bir şey olmaz.Gerek yok psikoloğa çıkmaya bile çekinirim ben
Ya haklısın ama yaşama sevincim gidiyor.E desin ne oluyor benim de borunum büyük
Marmaray 2. Etap mi yapalım diyorlardı.
Ayrıca kendi sınırını belirle. Sınırını koymazsan herkes geçer seni rahatsız ederler.
Arkadaş değişmeyi de dene kafa rengi ahlaklı insanlar bul. Seni de yaradan O karşındakini de. O vücudu sen seçmedin ayrıca herkes kara toprağa girecek, vücudu ne önemi var bu durumda.
knk bi ara arkadaşın senin hakkında bi açıklama yapmıştı kendini tesla olucağını sanıyor a sosyal doğru düzgün sohbet edemez falan onun biraz doğruluğu var demekkiGerek yok psikoloğa çıkmaya bile çekinirim ben
Bana tek yardım edebilecekler;Ya işte sorun bu ilk adımı sen atıcaksın ki gerisi gelsin. Bende okulda çok sorun yaşıyordum psikolojik olarak 8. sınıfta rehber hocasına gidip her şeyi anlatmıştım. O da benle uzun uzun konuştu hatta birkaç gün gelme falan demişti. Yani yardım almadan bir şey olmaz.
Kim o?knk bi ara arkadaşın senin hakkında bi açıklama yapmıştı kendini tesla olucağını sanıyor a sosyal doğru düzgün sohbet edemez falan onun biraz doğruluğu var demekki