Neler Yeni

Hiç aşık olmadım nasıl bir şey?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Sorun dalga geçilmek değil
Biliyorum bir insan beni görünce ne düşünür hemde o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki anlatamam.
Özgüvenim sıfır, sıfır.
Yaşama sevincim yok.
Yakışıklı sarışınlar(bende sarışınım)eğlenirken benim ağlayıp iç geçirme çok kötü bir şey.
Arkadaşlarına espri falan yapıp gülebiliyor ama ben sırf ne düşüncelerini bildiğim için gülemiyorum
Bende isterdim bardağın dolu tarafından bakmayı ama ne yazıkki
Valla böyle durumlarda. Ailene ya da yaşını bilmediğimden kendin bir psikoloğa git şimdi ben ne desem olmayacak. Sana güzel izahını yaparlar özgüvenini kazanmana yardımcı olurlar.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
durmayla alakası yok knk her gün yumurta yiyceksin şeker tüketmiyceksin ama resimden anlaşıldığı üzere sen zayıf bi ektomorf sun o yüzden sen şeker ekmek falan yiyebilirsin zaten ektomorflar çok zor yapılanıyor kol kasım var dediğin kaç cm ?
Yok la öyle çok değil zaten zayıfım 180 58 kilo fln ım cm sini ölçmedim sadece sıktığımda belli oluyor baya bi. Seninki kadar değildir fotonu hatırlıyorum :cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

durmayla alakası yok knk her gün yumurta yiyceksin şeker tüketmiyceksin ama resimden anlaşıldığı üzere sen zayıf bi ektomorf sun o yüzden sen şeker ekmek falan yiyebilirsin zaten ektomorflar çok zor yapılanıyor kol kasım var dediğin kaç cm ?
Yumurtayı her gün yiyorum zaten sağlıksız beslenmiyorum da.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Valla böyle durumlarda. Ailene ya da yaşını bilmediğimden kendin bir psikoloğa git şimdi ben ne desem olmayacak. Sana güzel izahını yaparlar özgüvenini kazanmana yardımcı olurlar.
Gerek yok psikoloğa çıkmaya bile çekinirim ben

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yüzüm çok çirkin
Marveldaki vision gibi kırmızı yüzüm var.
Yüz hatlarım çok kötü
Bir keresinde birşeye gülmüştüm ve adamin teki tecavüz edilen karı gibi gülme demişti.
E desin ne oluyor benim de borunum büyük
Marmaray 2. Etap mi yapalım diyorlardı.
Ayrıca kendi sınırını belirle. Sınırını koymazsan herkes geçer seni rahatsız ederler.
Arkadaş değişmeyi de dene kafa rengi ahlaklı insanlar bul. Seni de yaradan O karşındakini de. O vücudu sen seçmedin ayrıca herkes kara toprağa girecek, vücudu ne önemi var bu durumda.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Gerek yok psikoloğa çıkmaya bile çekinirim ben
Ya işte sorun bu ilk adımı sen atıcaksın ki gerisi gelsin. Bende okulda çok sorun yaşıyordum psikolojik olarak 8. sınıfta rehber hocasına gidip her şeyi anlatmıştım. O da benle uzun uzun konuştu hatta birkaç gün gelme falan demişti. Yani yardım almadan bir şey olmaz.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
E desin ne oluyor benim de borunum büyük
Marmaray 2. Etap mi yapalım diyorlardı.
Ayrıca kendi sınırını belirle. Sınırını koymazsan herkes geçer seni rahatsız ederler.
Arkadaş değişmeyi de dene kafa rengi ahlaklı insanlar bul. Seni de yaradan O karşındakini de. O vücudu sen seçmedin ayrıca herkes kara toprağa girecek, vücudu ne önemi var bu durumda.
Ya haklısın ama yaşama sevincim gidiyor.
Aynaya bile bakamıyorum yaşıtlarım sevgili yapıyor eğleniyor ben ise kin ,öfke vb. Duygular ile yaşıyorum gece hayal kuruyorum belki tipim tedavi edilir
Kırmızı yanaklarım düzelir diye ama yok
Başım ağrıyor.
Ağlıyamıyorum,gülemiyorum ,öfkelenemiyorum

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Sen bir adım at sana zaten yardımcı olacaklar çok ciddiyim. Hiç olmazsa kendin için git . Konuş bütün sorununu anlat sana yardımcı olacaklar zaten.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Ya işte sorun bu ilk adımı sen atıcaksın ki gerisi gelsin. Bende okulda çok sorun yaşıyordum psikolojik olarak 8. sınıfta rehber hocasına gidip her şeyi anlatmıştım. O da benle uzun uzun konuştu hatta birkaç gün gelme falan demişti. Yani yardım almadan bir şey olmaz.
Bana tek yardım edebilecekler;
1-)Cildiye.
2-)kalbi temiz çok iyi bir kız arkadaş.
3-)kalbi temiz çok iyi bir erkek arkadaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk bi ara arkadaşın senin hakkında bi açıklama yapmıştı kendini tesla olucağını sanıyor a sosyal doğru düzgün sohbet edemez falan onun biraz doğruluğu var demekki
Kim o?
Ben tesla olacağım falan demedim hiç.
Evet edemiyorum sohbet çekiniyorum düşünceleriniz okumaktan sıkıldığım içindir belki
Tamma haklı o arkadaş.

Top Bottom