Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yoo ne alaka o sadece deliNeden herkes @VitoScaletta etiketliyor ? forumda tek aşık olan kişi o mu ?
yoo ne alaka o sadece deliNeden herkes @VitoScaletta etiketliyor ? forumda tek aşık olan kişi o mu ?
Aynaya bakamıyorum.Kimsenin kusuru musuru yoktur. Yüzündeki bir detaydan dolayı. Ya da vücudundaki bir kusurdan ötürü seni beğenmiyorlarsa bırak sevmesinler. Zamanı geldiğinde kafa dengi birini bulacaksın eminim. Kendine haksızlık etmeyi de bırak. Bir yerin mi kötü gözüküyor benimse. Bir hastalığın mı var benimse. Sen kendini sevmedikçe başkasından nasıl sevgi beklersin ki.
Neden aynaya bakmıyorsun. Hani bir hastalığın vs mi var yoksa neden yani.Aynaya bakamıyorum.
Lokanta akşam gidiyorum ya da paket yaptırıp parkta yiyorum kimsenin olmadığı yerde.
Nasıl kendimi seveyim ?
Fikirlerimi belirtirim ama kimse dinlemez beni.
knk çok yakışıklıyım birde şu liftler artsın bi 150 kg deadlift falan yapıyım da bi havam olsun ondan sonraSen buraya at fotonu ben ulaştıracam ona.
agab arkadaş ortamını acilen değiştirmen lazım , yoksa eğer arkadaşın kafa dengini bulmaya çalış bulamazsan buraya yaz biz oluruz la üzülmeAynaya bakamıyorum.
Lokanta akşam gidiyorum ya da paket yaptırıp parkta yiyorum kimsenin olmadığı yerde.
Nasıl kendimi seveyim ?
Fikirlerimi belirtirim ama kimse dinlemez beni.
Yüzüm çok çirkinNeden aynaya bakmıyorsun. Hani bir hastalığın vs mi var yoksa neden yani.
Hayatta gerçekten aşık olduğum insan Maddison Beer'di. Bir sürü sevgilim oldu hiçbiri Maddison gibi değildi. Maddison bul beni la.Ne sevildim, ne sevdim.
Kız görünce tek hissettiğim öfke ve üzüntü.
Sevgi nedir bilmiyorum.
Sorunlarım,kusurlarım yüzünden herkesden nefret ediyorum ,hayata küsüyorum.
Kendimi insanlardan uzaklaştırmak için herşeyi yapıyorum hatta insanlar beni görmesin diye sokağa çıkma saatim,takıldığım mekanları vs. Değiştiriyorum.
Ben aynaya bakamazken insanlar bana nasıl bakar diye kederleniyorum.
Bakkal,dönerci, kırtasiye vs al bakalım (parayı uzatır o sıra) yakışlı der, ve bende insanlar neden yalan söylüyor diye stress yaparım sırf bana yakışıklı dediği için depresyona girerim dalga geçtiklerini düşünüyorum ama dalga geçmiyorlar.
Beni suçum ne?
Harbi durum böyle;
La 14 yaşındayım spora mı başlasam. Qaslı maslı olurum belki.knk çok yakışıklıyım birde şu liftler artsın bi 150 kg deadlift falan yapıyım da bi havam olsun ondan sonra
Yüzüm çok çirkin
Marveldaki vision gibi kırmızı yüzüm var.
Yüz hatlarım çok kötü
Bir keresinde birşeye gülmüştüm ve adamin teki tecavüz edilen karı gibi gülme demişti.