Neler Yeni

Hiç aşık olmadım nasıl bir şey?

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Ne sevildim, ne sevdim.
Kız görünce tek hissettiğim öfke ve üzüntü.
Sevgi nedir bilmiyorum.
Sorunlarım,kusurlarım yüzünden herkesden nefret ediyorum ,hayata küsüyorum.
Kendimi insanlardan uzaklaştırmak için herşeyi yapıyorum hatta insanlar beni görmesin diye sokağa çıkma saatim,takıldığım mekanları vs. Değiştiriyorum.
Ben aynaya bakamazken insanlar bana nasıl bakar diye kederleniyorum.
Bakkal,dönerci, kırtasiye vs al bakalım (parayı uzatır o sıra) yakışlı der, ve bende insanlar neden yalan söylüyor diye stress yaparım sırf bana yakışıklı dediği için depresyona girerim dalga geçtiklerini düşünüyorum ama dalga geçmiyorlar.
Beni suçum ne?
Harbi durum böyle;
Vallaha reis bende buna benzer bi problem var umursama aklına getirme hiç olmamış gibi düşün sonra saten unutuyorsun 18 yaşındayım 1 adet bile sevgilim olmadı ve hiçbir kızdan iltifat bile almadım 🙃

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ne sevildim, ne sevdim.
Kız görünce tek hissettiğim öfke ve üzüntü.
Sevgi nedir bilmiyorum.
Sorunlarım,kusurlarım yüzünden herkesden nefret ediyorum ,hayata küsüyorum.
Kendimi insanlardan uzaklaştırmak için herşeyi yapıyorum hatta insanlar beni görmesin diye sokağa çıkma saatim,takıldığım mekanları vs. Değiştiriyorum.
Ben aynaya bakamazken insanlar bana nasıl bakar diye kederleniyorum.
Bakkal,dönerci, kırtasiye vs al bakalım (parayı uzatır o sıra) yakışlı der, ve bende insanlar neden yalan söylüyor diye stress yaparım sırf bana yakışıklı dediği için depresyona girerim dalga geçtiklerini düşünüyorum ama dalga geçmiyorlar.
Beni suçum ne?
Harbi durum böyle;
Sevilme de sevme de gerek yok. Tipi de dert etme be her şey tip değildir. Tipim ppdeki gibi ama hala sevgilim var gerçekten tipe önem vermiyorsan insanlar da senin tipine önem vermez.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Vallaha reis bende buna benzer bi problem var umursama aklına getirme hiç olmamış gibi düşün sonra saten unutuyorsun 18 yaşındayım 1 adet bile sevgilim olmadı ve hiçbir kızdan iltifat bile almadım 🙃
Al bendende o kadar.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Sevilme de sevme de gerek yok. Tipi de dert etme be her şey tip değildir. Tipim ppdeki gibi ama hala sevgilim var gerçekten tipe önem vermiyorsan insanlar da senin tipine önem vermez.
Vermiyorum tipe önem ama kimsenin midesini bulandırmak istemem

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yüzüm çok çirkin
Marveldaki vision gibi kırmızı yüzüm var.
Yüz hatlarım çok kötü
Bir keresinde birşeye gülmüştüm ve adamin teki tecavüz edilen karı gibi gülme demişti.
Hmm anladım. Seninle kim dalga geçiyorsa onlardan uzaklaş. Ben şişmandım diye akrabalarım hep dalga geçiyordu okulda da dalga geçiyorlardı. Bir baktım ki bunlar benim mutluluğumu istemiyor zayıflasam başka bir şeyimi bahane edecekler. Kim dalga geçiyorsa arana mesafe koy. Bir süre bir de kendini sevmek nasıl diyeyim başkalarıyla alakalı çünkü güzellik algısını biz doğuştan değil etrafımızdan alıyoruz çevreni değiştirdikçe sende değişeceksin merak etme. Ben mesela bana şişman dedikleri zaman hiç kilo vermiyordum bilerek onlardan kendimi ayırdım mesafeyi koydum şimdi spor falan yaparak zayıflamaya çalışıyorum. Demek istediğim şu eğer etrafındakileri değiştirebilrsen kendinde değişirsin. İnsanların lafını boşver onlar her şeye bir bahane bulmak için doğmuşlar. Bildiğini yap. Hedefine odaklan gerisi önemsiz.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bir insanın kişisel özellikleriyle dalga geçilmesi çok kötü bir şey çok yaşadım, kendin istemiyorsunki yüzünün kötü olmasını , saçını , gözünü , sesini neden herkes insanın içindeki kişiliğe değildi dış görünüşe bakıyor bende bu yüzden insanlardan uzaklaşıyorum evden çıkmıyorum.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Vermiyorum tipe önem ama kimsenin midesini bulandırmak istemem
Öyle deme. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendini sevmen en önemlisi. Kendini sevmezsen böyle yıkık depresif bir insan olursun öyle olma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir insanın kişisel özellikleriyle dalga geçilmesi çok kötü bir şey çok yaşadım, kendin istemiyorsunki yüzünün kötü olmasını , saçını , gözünü , sesini neden herkes insanın içindeki kişiliğe değildi dış görünüşe bakıyor bende bu yüzden insanlardan uzaklaşıyorum evden çıkmıyorum.
La bana saçım uzun olduğu için (bi aralar) gay diyolardı bruh!

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
"Google ön kameranızı kullanmak istiyor."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,556
Üyeler
161,089