Neler Yeni

Hiç Bir Anime Sarmıyor

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İlk izlediğim anime ve ilk okuduğum manga olan Attack on titan ı bitirdikten sonra yeni bir anime başladım. İlk olarak Death note izledim hatta 29. bölüme kadar geldim ama hiç sarmadı. Sonra demon slayer, dr. stone, Haikyuu! ve another izledim ama hiç birini izlerken AoT un verdiği keyfi alamadım. AoT gibi saracak bir anime önerir misiniz?
( AoT izlerken çok keyif alıyorum 2 kere bitirdim 3 kere mangasını okudum hep aynı keyfi verdi. )

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk izlediğim anime ve ilk okuduğum manga olan Attack on titan ı bitirdikten sonra yeni bir anime başladım. İlk olarak Death note izledim hatta 29. bölüme kadar geldim ama hiç sarmadı. Sonra demon slayer, dr. stone, Haikyuu! ve another izledim ama hiç birini izlerken AoT un verdiği keyfi alamadım. AoT gibi saracak bir anime önerir misiniz?
( AoT izlerken çok keyif alıyorum 2 kere bitirdim 3 kere mangasını okudum hep aynı keyfi verdi. )
Death note son 10-15 bölüm hatırladığım kadarıyla patates zaten. Onu anlarımda diğerlerinin sarması lazımdı:D

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Arada tür değişikliğine gidebilirsin.
Slice of Life, Dram, Romantizm tarzı Animeler arada izlemek lazım.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
ginga eiyuu Densetsu gerçekten eski ama çok kaliteli bir seri. Böyle 2 bölüm izleyip abi adamlar ne anime yapmışlar demezsin ama biraz izledikten sonra ne kadar iyi olduğunu anlarsın.

Aware

80+ Silver
Ağır konular sarmıyor demekki komedi okul tarzına yönelmeni tavsiye ederim d-frag izleyebilirsin eğlenceli.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
One Punch Man izleyebilirsin oldukça eğlenceli ve komik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom