Neler Yeni

hiç bir işe yaramıyorum

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
sabri reis
derslerim çok kötü spor yeteneğim falan yok(futbol,voleybal,basketbol vs) pc ve android oyunlardada çok kötüyüm hiç bir işe yaramadığim icin herkes beni dışlıyor bu halden nasıl kurtulabilirim yardimci olmaya calişirsaniz sevinirim şimdide teşekkürler

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Milleti çok fazla takmayın, kendinizi geliştirmeye çalışın. Bir süre sonra seninle gurur duymaya başlayacaklardır.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Milleti çok fazla takmayın, kendinizi geliştirmeye çalışın. Bir süre sonra seninle gurur duymaya başlayacaklardır.
hiç takmak istemiyorum ama yakın olduğumuz için ister istemez sorun yaşıyoruz

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
hiç takmak istemiyorum ama yakın olduğumuz için ister istemez sorun yaşıyoruz
Eğer arkadaşınız ise arkadaşlığınızı kesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sevmediğim insan ile konuşmuyorum genellikle, mesaj yazıyor mesela söyleyip geçiyorum.

EpicAykut

80+
derslerim çok kötü spor yeteneğim falan yok(futbol,voleybal,basketbol vs) pc ve android oyunlardada çok kötüyüm hiç bir işe yaramadığim icin herkes beni dışlıyor bu halden nasıl kurtulabilirim yardimci olmaya calişirsaniz sevinirim şimdide teşekkürler
Dostum yetenek önemli ama tamamen bir etken değil yeteneği olan 1 saatse sen 3 saat çalışacaksın gibi unutma çok isteyen değil çok çalışan kazanır

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer arkadaşınız ise arkadaşlığınızı kesin.
yok arkaşım değiller saten benim hiç arkadaşım yok asosyal biriyim ister istemez bulunduğum bölgede karşılaşıyoruz

MuratSan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ozkul

Neden düzeltmeye çalışmıyorsun?

mfimmel

80+ Silver
Eğer zihinsel olarak geri değilsen dediklerinin hepsi pratik ve tecrübeyle olacak iş.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Şöyle bi şey atabilirim sadece dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler böyle bişey attım ama yasak mı bilmiyorum eğer yasak ise söyler misiniz silerim.

Top Bottom