Neler Yeni

Hiç Bişey Bilmiyorum 23 ünde Yazılılar Başlıyor Halledebilirmiyim ?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
şuan tonguçtan kimya çalışıyorum sıkıntı şey tamam konuları öğrenmesi kolay lakin örnek matematikte çok tekrar etmek gerekiyor konuyu yani konuyu öğrenmesi sıkıntı değil o soru tarzlarını çözmek için pekiştirmek sıkıntı bunun içinde fazla zamanım olmadığından çok strese giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimyaya neden herkes gıcık diyor harbiden çok mu zor bizde galiba ilk 2-3 konusu falan çıkıcak
Matematik konusunda her türlü yardımcı olurum. Youtube üzerinden dinlemen içinde sana ''Matematiğin Güler Yüzü'' adlı kanalı öneririm. İzle, öğreneceğine eminim.

9-10. sınıf kimyası biraz daha sözele kaydığı için çok sıkıcı olabiliyor. Özellikle son ünitelere doğru bezdiriyor insanı. O kadar gereksiz ve boş bilgilerle dolu ki. Sanırım artık müfredat değişmiş ve mol kavramını da 10. sınıfa getirmişler. Ben 12'de görmüştüm. Sayısal olana kadar kimyadan zevk alamayacaksınız. Ama 11-12. sınıf kimyası o kadar eğlenceli ki. :love:

VitoScaletta

80+ Gold
Matematik konusunda her türlü yardımcı olurum. Youtube üzerinden dinlemen içinde sana ''Matematiğin Güler Yüzü'' adlı kanalı öneririm. İzle, öğreneceğine eminim.

9-10. sınıf kimyası biraz daha sözele kaydığı için çok sıkıcı olabiliyor. Özellikle son ünitelere doğru bezdiriyor insanı. O kadar gereksiz ve boş bilgilerle dolu ki. Sanırım artık müfredat değişmiş ve mol kavramını da 10. sınıfa getirmişler. Ben 12'de görmüştüm. Sayısal olana kadar kimyadan zevk alamayacaksınız. Ama 11-12. sınıf kimyası o kadar eğlenceli ki. :love:
şu yazılıları halledeyimde günlük çalışmayan en adi olsun stresten bayılıp gidicem

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Pazartesi Mat sınavı var ben 10. Sınıfım Faktöriyel Permütasyon Kombinasyon Binom arasında kafayı yedim

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Fen lisesi ve çalışmamak hocam koşun ve çalışın stresten uzak durun sakinleşin.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
kimyaya neden herkes gıcık diyor harbiden çok mu zor bizde galiba ilk 2-3 konusu falan çıkıcak
Seni bilmem ama lisedeyken en çok kimyadan nefret ederdim çünkü periyodik tablo ezberletip duruyorlardı.

Fen lisesi ve çalışmamak hocam koşun ve çalışın stresten uzak durun sakinleşin.
Arkdas tokat turhalda ordaki fen lisesindeki öğrenciler buraya gelse büyük ihtimal anadolu lisesine gider.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Seni bilmem ama lisedeyken en çok kimyadan nefret ederdim çünkü periyodik tablo ezberletip duruyorlardı.

Arkdas tokat turhalda ordaki fen lisesindeki öğrenciler buraya gelse büyük ihtimal anadolu lisesine gider.
Dediğin gibi doğrudur hocam.

Top Bottom