Neler Yeni

Hiç Bişey Bilmiyorum 23 ünde Yazılılar Başlıyor Halledebilirmiyim ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,171
İsim
.
sadece mat ve kimyanın ilk konularını biliyorum 23 ünde yazılılar başlıyor matematikte binoma kadar sorumluyuz kimyada da ilk 2-3 konudan galiba halledebilirmiyim 2 ay internetimiz gitti babam trafik kazası geçirdi uyku düzenim bozuldu doğru düzgün derslere giremedim ne yapıcam stresten ölüyorum her saniye kendi kendimi parçalıyorum içim diyor hardcore çalış şunları geç ama olmuyor gibi ve fen lisesindeyim herkes inek herkes karantinanın başından beri çalışıyor ne yapıcam 10.sınıfım
Sana şöyle söyliyim pazartesi ay ın 2 si yani sınavlar başladı
Sabah sınvadan 1 saat önce uyanıp yarım saat konu çalışıp gidiyorum(önceden çalışmadım)
Sorular çok kolay efsane kolay diyebilirim ama sen yinede çalış

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
tarih coğrafya falan halledilir aga kimya biyoloji fizik mat varken
abi ilk konular tırsmana gerek yok fizik iki devre bitti biyoloji takıip etmedin sanırım geçen seneye göre bebe oyuncağı kimya zor olur matematik permütasyon ve basit sorulacak tek sıkıntı kimya bence

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
sadece mat ve kimyanın ilk konularını biliyorum 23 ünde yazılılar başlıyor matematikte binoma kadar sorumluyuz kimyada da ilk 2-3 konudan galiba halledebilirmiyim 2 ay internetimiz gitti babam trafik kazası geçirdi uyku düzenim bozuldu doğru düzgün derslere giremedim ne yapıcam stresten ölüyorum her saniye kendi kendimi parçalıyorum içim diyor hardcore çalış şunları geç ama olmuyor gibi ve fen lisesindeyim herkes inek herkes karantinanın başından beri çalışıyor ne yapıcam 10.sınıfım
İçinden geçersin kardeşim morelini motivasyonunu Yüksek tut

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Vize final sınavlarından 2-3 saat önce çalışıyorum. Yeterli oluyor, anlamak önemli olan.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kanka geçmiş olsun çok zor günde 10-15 saat çalışırsan olur gibi.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Eski bir Fen lisesi öğrencisi olarak benim sana tavsiyem, ders çalışmam gerekiyor diye düşünüp, çalışmayınca vicdan azabı çekmeyi bırak. 10. Sınıf kolaydır. Kimyası biraz gıcık sadece. Fen lisesi öğrencisi isen zaten boş değilsindir. Konuları az çok bildiğini umuyorum. İstersen discord üzerinden sınavlara çalışmana yardımcı olabilirim.

VitoScaletta

80+ Gold
Eski bir Fen lisesi öğrencisi olarak benim sana tavsiyem, ders çalışmam gerekiyor diye düşünüp, çalışmayınca vicdan azabı çekmeyi bırak. 10. Sınıf kolaydır. Kimyası biraz gıcık sadece. Fen lisesi öğrencisi isen zaten boş değilsindir. Konuları az çok bildiğini umuyorum. İstersen discord üzerinden sınavlara çalışmana yardımcı olabilirim.
şuan tonguçtan kimya çalışıyorum sıkıntı şey tamam konuları öğrenmesi kolay lakin örnek matematikte çok tekrar etmek gerekiyor konuyu yani konuyu öğrenmesi sıkıntı değil o soru tarzlarını çözmek için pekiştirmek sıkıntı bunun içinde fazla zamanım olmadığından çok strese giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimyaya neden herkes gıcık diyor harbiden çok mu zor bizde galiba ilk 2-3 konusu falan çıkıcak

Top Bottom