Merdonaldo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 372
Ben görmedim
Çarpılırsın dalga geçme amanHer hafta düzenli katılmazsam rahat edemem. Bu da benim hobim ne yapalım.
Hikayeleri varCin düğünü vardır, onlar da evlenir çocuk sahibi olur ama bir insanın buna şahit olması mümkün değildir. Yaradılış itibariyle bu mümkün değildir.
İşte mevzu da o hikayesi var. Senin için kendi yokÇarpılırsın dalga geçme aman
Hikayeleri var
hikaye dediğin ne reis arap mitolojisi mi cinler var olabilir bende müslümanım ama cin görmek bile mümkün değildirBen görmedim
Nova pr0sp3kt gece cinli köyde kaldık çok tehlikeli oldu.hikaye dediğin ne reis arap mitolojisi mi cinler var olabilir bende müslümanım ama cin görmek bile mümkün değildir
Nova pr0sp3kt gece cinli köyde kaldık çok tehlikeli oldu.
Benimde hobim ama en son tren fln yapıyorlardı pinpon, kelepçe pembe(opsiyonel) bana dediler gel diye de ben işim var dedim . Ayak üstü bizideHer hafta düzenli katılmazsam rahat edemem. Bu da benim hobim ne yapalım.
Benimde hobim ama en son tren fln yapıyorlardı pinpon, kelepçe pembe(opsiyonel) bana dediler gel diye de ben işim var dedim . Ayak üstü bizide
Bu hayatta her şey olmuş zaten Boşver ben artık iyilik ve kötülük olarak görüyorum Allah yolunda iyilik yaparım ama bu tür detaylara artık takılmıyorum.Aman dalga geçme çarpılırsın valla
reis sen onların joni sinsine denk gelmişsinBenimde hobim ama en son tren fln yapıyorlardı pinpon, kelepçe pembe(opsiyonel) bana dediler gel diye de ben işim var dedim . Ayak üstü bizide
bu arada ne saçma soru la buBen görmedim
reis sen onların joni sinsine denk gelmişsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada ne saçma soru la bu