Hocam,Hocam Konuyu okudum ama yanlis anlamayin ciddi soyluyorum alinmayin ama biraz bos yapmissiniz karsi tarafta bilgisi yetmedigi icin karsilik vermek yerine cogu yerde karsi ciktiginiz seyi kabul etmis ve bir sonraki cevabiniza cevap vcermeye calismis surekli verdigi cevaplarda gayet yetersiz cevaplar
Yani Kusura bakmayin ama ''iki tarafında bilgisinin yüksek olduğu tartışma'' bu cumleye katilmiyorum Yanlis anlamayin sadece size demiyorum 2'niz de cok eksik ve yanlis bir tartisma yapiyorsunuz 'Sahsen'
-Sen bir tik on yargilisin her ne kadar farkinda'da olmasan sen cevap aramiyorsun daha cok karsi gorus sunmaya kuran'i kerimi curutmeye calisiyorsun .
(hani insan kendi kusurlarini gormezmis ya o sekil dusunun farkinda degilsiniz bence objektif bir sekilde yazdiklarinza bi goz atin isterseniz ne demek istedigimi anlarsiniz)
-Karsi tarafta Bence Internette gordugu bilgilerle Kendince dogruyu gostermeye calisiyor ama acikcasi onun'da surekli size dusun vs. demesine ragmen kendisinin cok uzerinde durdugunu ve dusunerek cevap verdigini cok sanmiyorum. bence oda kendisi pek arastirmamis hatta kendisi actigi konudaki ayetleri ve altindaki seyleri falanda chatgpt'den alip kopyala yapistir yapti bence XD
(Bu arada onceki cevabimda farkinda olmadan gulerek falan biraz alayci ton kullandiysam kusura bakma
Ayrica %75 klavye kullaniyorum ingilizce bu yuzden turkce karakterler yok yazdiklarimda ona gore okursun artik XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis ben Sadece Konunun basina bakarak demedim Zaten Bu konu biraz uzun oldugu icin goz gezdirdim sadece onceki arkadasin actigi konuda kisa oldugu icin hepsine baktim ve genelk bir yorum yaptim senin hakkinda o kisimda. suan tekrar bakip bide uzun uzun aciklayarak yazmaktan useniyorum XD
Ayrica yukardada dedigim gibi eger o cevabim sana biraz alayci bir ton kullaniyormusum gibi geldiyse kusura bakma knk
''Konuyu okudum ama yanlış anlamayın, ciddi söylüyorum, alınmayın; biraz boş yapmışsınız. Karşı tarafta bilgisi yetmediği için karşılık vermek yerine çoğu yerde karşı çıktığınız şeyi kabul etmiş ve bir sonraki cevabınıza cevap vermeye çalışmış. Sürekli verdiği cevaplar da gayet yetersiz.''
Demişsiniz ama sanırım diğer konudan bahsediyorsunuz. Eğer bu konuya bakarsanız, karşı çıkılan şeyleri kabul etmeyip tartışırsak konu buralara geliyor — 8-10 sayfa tartışma çıkıyor. Ben de konu aynı yere gelmesin, uzamasın diye diğer konuda arkadaşın dediği çoğu şeye katılıyormuş gibi yaptım, çünkü başka şansım yoktu. Eğer karşı fikir belirtsem konu oradan kopacak ve kim bilir nerelere gidecekti. Konunun dağılmaması için yani.