Neler Yeni

hiç derste gülme krizine girdinizmi

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar hiç dersteyken gülme krizine girdiğiniz oldumu ben başlayayım
bizim sınıfta bi tane kızın ablasının adı zemzem di yanımda bir arkadaşım vardı ömer diye dersin sonuna kadar gülme krizine girdik hoca az kalsın sınıftan atıyordu

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yes. Always

weiwuer

80+ Bronze
Unide ot ictikten sonra derste hocaya kitlendik 2 arkadas. Hoca baya uzun anlatti ders de ingilizceydi. 15-20dk konustu konustu. Sonra arkadasim bana dondu “ne diyo lan bu” dedi. Orda bi krize girdik o kafayla cok rahat 20dk araliksiz gulme tribine girdik.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Öğretmenler bütün sınıfa bağırırken,veya bir öğrenciyi tahtaya kaldırıp ona kızdığında gülmüşümdür elbet:D

bizim sınıfta bi tane kızın ablasının adı zemzem di yanımda bir arkadaşım vardı ömer diye dersin sonuna kadar gülme krizine girdik hoca az kalsın sınıftan atıyordu
Dersin başına gülmeye başlayıp ders sonuna kadar saçma saçma güldüğümüzü hatırlıyorum bir yandan tutmaya çalışıyoruz bir yanda krizdeyiz hayatımın en eğlenceli anlarından biriydi aklıma geldikçe gülümsüyorum (Evet sürekli gülme krizine giriyorduk) ama hatırlamıyorum neler olduğunu

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Bromla yan yana oturuyoduk full kopuyoduk birde en arkadaydık nice.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Unide ot ictikten sonra derste hocaya kitlendik 2 arkadas. Hoca baya uzun anlatti ders de ingilizceydi. 15-20dk konustu konustu. Sonra arkadasim bana dondu “ne diyo lan bu” dedi. Orda bi krize girdik o kafayla cok rahat 20dk araliksiz gulme tribine girdik.
aynısı benim anlattığım hikayedede oldu 30 dakika ağladım resmen

Excator23cm

80+ Gold
en arka sırda yemek yerken arkadaşım prizel kalemle kablo soktu priz patladı ama nasıl ateş patladı prizden böyle baya ateş çıktı sonra müdüre gittik komik değil ama olsun

Top Bottom