Neler Yeni

Hiç Karizmatik Çıktığım Fotoğraf Yok!

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya odaklanın, kızlar hep "yakışıklısın, tatlısın, çok sempatiksin" diyor ama sevgili olmuyorlar 😅

Omnissiah

80+ Bronze
Filtre kullan resim düzenlemeyi öğren. Ben bir keresinde goblin gibi böyle dağınık çıkmıştım sonra açtım resim programlarını cillop gibi bir insan çıkardım o halimden. Sosyal medyada çoğu insan resimlerine manipülasyon yapıyor. Hele faceapp gibi uygulamalardan resmen bambaşka bir insan çıkardım selfielerimden

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Merhaba,

Arkadaşlar hiç karizmatik fotoğrafım yok: genelde çok masum bakan, sempatik erkek modunda fotoğraflarım oluyor.

Nasıl karizmatik çıkabilirim?
gözlük, zincir tarzı aksesuarlar kullan fotoğraf çekerken

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Merhaba,

Arkadaşlar hiç karizmatik fotoğrafım yok: genelde çok masum bakan, sempatik erkek modunda fotoğraflarım oluyor.

Nasıl karizmatik çıkabilirim?
boşverin hocam bende öyleyim,fotoğraf çekmiyorum bitiyor.

.......

80+ Bronze
Karizmatiklik birçok şekilde olabilir;
-Şeklin ne olursa olsun tipin karizma olabilir mesela Kenan İmirzalıoğlu gibi aslında yakışıklı değil ama çok karizma.
-Oturuşunla kalkışınla farklısındır o karizma katabilir.
-Giyiniş tarzın,saç tarsın vs. kendine has çekiciliğin vardır o yönden karizmasındır.
-Çok zekisindir,zeka da bir karizmadır.Tipinle etkileyemesen de zekanla etkilersin insanları.
-Komiklik de bir karizmadır,tipine bakmadan gülerler.
Çok şey var içinde.Tip olarak karizma'dan bahsediyorsan o da yakışıklı olmak gibi doğuştan gelen bir şey.Fotolarda karizma çıkmıyorsan değilsindir.

Top Bottom