Hiç Korku Oyunu Oynamamış Birine Korku Oyunu Önerisi :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,080
Sadece metro serisini oynadım, aksiyon-korkuydu. Onun dışında oynamadım, metroyu çok sevdim bence her şey kıvamındaydı. Korku-aksiyon. Başlangıç için korku oyunu önerir misiniz?? outlasttan baya tırstım, resident evil 7 ve 8 de çok hoşuma gitti. onlarda çok korkunç :D

Sadece metro serisini oynadım, aksiyon-korkuydu. Onun dışında oynamadım, metroyu çok sevdim bence her şey kıvamındaydı. Korku-aksiyon. Başlangıç için korku oyunu önerir misiniz?? outlasttan baya tırstım, resident evil 7 ve 8 de çok hoşuma gitti. onlarda çok korkunç :D
Devour 😁

Resident evil serisi.

RE7 ve 8 korkutucu olabilir, 2 Remake genelde germe üzerine kurulu. Jumpscare gibi ucuz numaralar yok. Gerilimi sağlayan şeyleri anlatabilirim ama spoiler olarak mı sayarsın bilmediğimden anlatmıyorum şimdilik.

Resident Evil serisi , arkadaşların varsa DEVOUR , F.E.A.R da olabilir her ne kadar çok insan oynamasada

Outlast 2 :D

Dolar/TL anlık grafiğine bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri