Java ve HTML ile başlayan zatn boos oluyor direk .dValla ben C# ile başladım memnunum, hangi alanda iş yapacaın önemli.
Java ve HTML ile başlayan zatn boos oluyor direk .d
Java işaretleme dili mi?Onlar yazılım dili olarak değil işaretleme dili zaten
Onu araştırmak hiç zor değil. Artık o kadar çok alan oldu ki yani insanlar takip edemeyebilir.Arkadaşlar soru başlıktaki gibi hiç yazılım dili bilmiyorum. Yazılım dillerinin hangi alanlarda kullanıldığını da söylerseniz sevinirim. Örnek:C++ ... alanda kullanıyor gibi.
Üniversitelerde c diliyle başlatılıyor öğrenciler daha fazla emek istiyor diğer dillere geçişi kolayArkadaşlar soru başlıktaki gibi hiç yazılım dili bilmiyorum. Yazılım dillerinin hangi alanlarda kullanıldığını da söylerseniz sevinirim. Örnek:C++ ... alanda kullanıyor gibi.
html ve css olarak okumuşum... pardonJava işaretleme dili mi?
İlk olarak algoritma kurmayı öğrenmelisin. Direkt olarak kodlama yapmaya başlamadan önce akış diyagramlarını iyice idrak etmeni tavsiye ediyorum. Çünkü yarın bir gün önüne bir proje geldiğinde kafanda bu taslağı oluşturman gerekiyor. Ondan sonra ilk adım olarak C öğrenmeye çalış. Çünkü bir yerden sonra diller arasında kod benzerlikleri bulunuyor, anlaman daha kolay olur. C, C#, Python, Java olarak başlamanı öneririm iyi şanslar.Arkadaşlar soru başlıktaki gibi hiç yazılım dili bilmiyorum. Yazılım dillerinin hangi alanlarda kullanıldığını da söylerseniz sevinirim. Örnek:C++ ... alanda kullanıyor gibi.