Neler Yeni

HİÇBİR LAPTOP VEYA BİLGİSAYARIN İYİ OLMAMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
Burda Laptop önerisi istediğimde. Orta Fiyatlı hiç kimse hiçbir laptoptan memnun kalmamış. Biri Asus beğeniyor biri çöp diyor. biri Monster beğeniyor çöp diyor. eee ne olacak böyle

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ucuz etin yahnisi yenmiyor. Yenerse de mide bozuyor. Totosuna güvenen alsın hesabı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emirhan Official
Burda Laptop önerisi istediğimde. Orta Fiyatlı hiç kimse hiçbir laptoptan memnun kalmamış. Biri Asus beğeniyor biri çöp diyor. biri Monster beğeniyor çöp diyor. eee ne olacak böyle
her markanın kötü modeli var önemli olan markanın hangi modelini alacağın

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef

Bana herkes Monster iğrenç dedi kötüledi ama maşallah ben kullanıyorum. (Allah nazardan saklasın Amin) Bir başkası da Acer vs. beğeniyor yaşadığın tecrübe ile alakalı bir durum. Laptoplarda da en bana laptopu al hiç biri bir masaüstü etmez açık ve de net. Ama benim gibiysen sıkıntı yok döneminde çıkan oyunları ultrada oynatsın ileride yeni çıkan oyunları düşükte olsa açsın oynayım diyorsan memnun kalırsın. Ama gidip sürekli sıcaklık değerleridir işte ultrada açmamasıdır veya kalkıp vb şeylere bakacaksan hiç bulaşma. 144Hz ekran diye tüm oyunlardan o değer de fps almak için zorlama bırak akıcı oynuyorsan 40-50 FPS ve de üstünü alıyorsan oyna. Soğutma konusunda hiç biri mükemmel değil 2 saat sonra ısınıyorlar da zaten. Kısaca kişisel görüş bana göre benimki şahane illa sorunlar olacaktır illa ileride ne bileyim klavyesi ekranı veya başka bir şeyinde sıkıntı olma ihtimali var zaten ama da %100 olacak diyemezsin. Temiz kullanırsan adam akıllı bakımını yaparsan bütçene göre de donanımları yenilersen inan en berbat laptop bile sana üst düzey performans verecektir.

chade

80+ Bronze
herkesi memnun etmek .. ların işidir diye bir söz var hocam bilir misin? asus rog pc kulllanan adama göre monster rezalet bir markadır, hayatta alınmaz. ama 10 yıllık külüstür pc kullanan adama göre de monster adı gibi canavardır, en kralı o'dur. o ürünü kimin başka hangi ürünle kıyaslayıp gömdüğünü veya övdüğünü bilemezsin. o yüzden yorumları değil de ürünlerin kendisini karşılaştıracaksın. birinin ekranı daha canlı renkler veriyordur birinin ssd si daha yüksektir. ihtiyacın olanı belirleyip alacaksın. yorumlara o cihazın kronik bir arızası var mı, satıcı güvenilir mi gibi bilgileri öğrenmek için bakılır. milletin keyfi yorumunu okursan işin içinden çıkılmaz.

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
Bende katılıyorum buna ama şu şekilde kronik sorunlar laptoplarda daha fazla oluyor masaüstü pclere oranla ve nedense hep bir tarafı eksik oluyor atıyorum genel olarak iyi ekran kötü veya ekran iyi soğutma sistemi iyi değil vs vs 50 k 60 k bütçesi olan adam bile tam olarak aradığını bulamıyor bir laptoba ne kadar bütçe ayirilmasi gerekiyor artık bilmiyorum

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Her markanın iyi olduğu modeller ve zamanlar var. O yüzden bu çok değişken ve göreceli bir şye oluyor.
Mesela Monster önceden giriş ve orta seviye notebooklarında bile gayet kaliteliydi. Şu an üst düzey olanları kaliteli ama giriş ve orta segmente eskisi kadar önem vermiyorlar.

Senerr

80+ Bronze
çünkü masaüstüler tüketiciye çok daha özgürlük sunan aşırı özelleştirilebilir yapılar, laptoplar ise öyle değil. Haliyle sıvı soğutma takılan işlemcileri laptoplara koyarsanız ki koyuyorlar laptoplarda 90 100 dereceden aşağı ağır oyunlarda çalışmaz. Her laptopta böyle, hadi istisnai sıvı metal falan uygulayanlar var ama bakımı 5 6 ay geçer tozlanır yine 80 90 derece ekran kartı sıcaklığı görüyorsun full kullanımda. Yani ekran kartı için mesela masaüstülerde 70 60 dereceler normalken laptop normalleri ekran kartı için 70 80 derece şu an. Casper ve Monster daha ucuz ürün satıyor genelde, şu an pahalı çünkü ekran kartı stoğu yokta normalde piyasada 30 32K'ya satılan 4060 laptopları Casper 28K'ya sattı. Haliyle HP olsun Asus olsun diye daha fazla para veriyorlar sonra 80 derece erkan kartı sıcaklığı görünce de memnun olmuyor.

Satriani

80+ Bronze
Tamamen marka/model serileri ile alakalı, maalesef ülkede alım gücü zayıf olduğu için, ucuz ama çok iş yapacak modellere talep daha fazla, fakat bunlarda da mutlaka farklı yönden eksiler oluyor. O yüzden çok fazla öneriye maruz kalınca da tamamen işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Zaten yüksek bütçelerde her açıdan daha sağlam teknoloji var fakat ona da biz kolay erişemiyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Paşadöner
Ülkemizde laptop fiyatlari ateş pahası olduğu için 30-40 k arası bir laptop orda düzey tabi yine bize göre orta düzey oluyor doğal olarak sorunlar çıkıyor bu fiyatın altında pc alanlar için dahada kötü kesinlikle daha fazla sorun çıkacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
Kimse Orta bütçeli bir Laptop önerisi vermemiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Kutlu
Her cihazın artı eksi yönleri vardır. 2 yıl boyunca Asus ROG laptop kullanmıştım onun bile sorunları vardı. Önemli olan size en uygununu bulmak.

Top Bottom