Neler Yeni

Çözüldü✓ HİÇBİR OYUN AÇILMIYOR!

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,848
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
ilginç ama sorunumu çözdü, çok teşekkür ederim hocam benim anlamadığım niye böyle bir hata oldu bilgisayarda acaba :D
bir de videonun 1:42 dakikasında C: System Managed kısmı bende C: Yok olarak gözüküyor sizde de öyle mi?
Öyle olmaması gerekiyor işte, sistem tarafından kontrol edilmesi lazım. Sizin o ayar kapandığı için bu sorun olmuş. Büyük ihtimalle bir şekilde kayıt defteri ayarlarınıza 3. parti bir müdahaleden ötürü böyle saçma bir hata oluşmuş, oyunlarda hile kullanıyorsanız veya crackli oyun oynuyorsanız bunları yapmayın. Tabi bunlar da olmayabilir sebep saçma bir windows güncelleme hatası da bu soruna yol açmış olabilir

Clayz

80+ Silver
ilginç ama sorunumu çözdü, çok teşekkür ederim hocam benim anlamadığım niye böyle bir hata oldu bilgisayarda acaba :D
bir de videonun 1:42 dakikasında C: System Managed kısmı bende C: Yok olarak gözüküyor sizde de öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplasan 5-6 saatim vardır, kardeşim oynuyor bebenin +600 saati var xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

çözdüm sorunu hocam teşekkür ederim
250 saatım vardı en son cok toksık var sv lerde ama cok sarıyo oyun 600 de kım bılır neler neler yapıyodur :D

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Öyle olmaması gerekiyor işte, sistem tarafından kontrol edilmesi lazım. Sizin o ayar kapandığı için bu sorun olmuş. Büyük ihtimalle bir şekilde kayıt defteri ayarlarınıza 3. parti bir müdahaleden ötürü böyle saçma bir hata oluşmuş, oyunlarda hile kullanıyorsanız veya crackli oyun oynuyorsanız bunları yapmayın. Tabi bunlar da olmayabilir sebep saçma bir windows güncelleme hatası da bu soruna yol açmış olabilir
1 tane crackli oyun var o da virüssüz, onun dışında son zamanlarda bilgisayara normalden daha fazla saçma sapan şeyler indirip kaldırıyorum (discord ve roblox için) yakın zamanda temiz kurulum yapıcam. Veya dediğin gibi windows güncelleme hatası da olabilir. Tekrardan teşekkür ederim, hayırlı geceler.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,848
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
1 tane crackli oyun var o da virüssüz, onun dışında son zamanlarda bilgisayara normalden daha fazla saçma sapan şeyler indirip kaldırıyorum (discord ve roblox için) yakın zamanda temiz kurulum yapıcam. Veya dediğin gibi windows güncelleme hatası da olabilir. Tekrardan teşekkür ederim, hayırlı geceler.
Hayırlı forumlar, Eren Çorak sizi kutsasın

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
250 saatım vardı en son cok toksık var sv lerde ama cok sarıyo oyun 600 de kım bılır neler neler yapıyodur :D
Evet sarıyor ama kardeşim gibi hayatsızlar topu ayağına yapıştırıp sahada 5-6 tur atınca deli oluyorum, haxball da ki gibi bir server sistemi getirilmeli oyuna. Takım makım kurup puanlı lig vs. yapıyorlar kafayı sıyırmışlar :D

Top Bottom