Hiçbir oyun sarmiyor

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar 2-3 yıldır hayalini kurduğum sistemi topladım 2 gün oldu monitor falan aldım ama eski arkadaşlar yok eski laptop yok ortam yok şuan da arkadaş yok sadece Ride 5 oynuyorum motoru sevdiğimden o da 10 dk sonra sıkıyor mesela valo indireyim dedim en son 3 yıl önce indirmiştim fakat 3 yıl önce PC çok kötüydu ve oyuna girmemişti, kaç yıldır hayalimdi sonra araya bazı olaylar girince PC işini ertelemiştim ve bugün girdim 500 FPS de veriyordu fakat 2 dakika olmadan geri çıktım cs efootball hiçbir oyunu oynamak istemiyorum bu pcyi nasıl hızlı satabilirim o da zor şuan hazır sistemler gelmişken sizce niye böyle ne yapabilirim

insan hayalini kurdugu seyleri elde ettiginde boyle seyler yasayabiliyor. hayal aslinda o zamana aitti. 2-3 sene onceki hayalin sahibi insandan suanda yasayan farkli insana donustugunuzu simdi fark etmis oldunuz.

tabii eski cevrenin olmamasi da buyuk etken.

insan hayalini kurdugu seyleri elde ettiginde boyle seyler yasayabiliyor. hayal aslinda o zamana aitti. 2-3 sene onceki hayalin sahibi insandan suanda yasayan farkli insana donustugunuzu simdi fark etmis oldunuz.

tabii eski cevrenin olmamasi da buyuk etken.
Doğru, ayrıca şuan keşke pcyi istediğim zaman alsaydım diyorum. Şimdi ise bilgisayarin kalması sorun değil o kadar yine işime yarar ama, motosiklet almayı gerçekten çok istiyorum ve param da yetiyor, hiç ertelemek istemiyorum bilgisayar örneğindeki gibi hevesimin kaçmasını istemiyorum. 30lu yaşlarda alsam yine aynı olayı yaşarım diye korkuyorum çünkü motoru çok seviyorum ve hevesim de var umarim hevesim kaçmaz alana kadar hemen alırım :D, her şey zamanında güzel

Doğru, ayrıca şuan keşke pcyi istediğim zaman alsaydım diyorum. Şimdi ise bilgisayarin kalması sorun değil o kadar yine işime yarar ama, motosiklet almayı gerçekten çok istiyorum ve param da yetiyor, hiç ertelemek istemiyorum bilgisayar örneğindeki gibi hevesimin kaçmasını istemiyorum. 30lu yaşlarda alsam yine aynı olayı yaşarım diye korkuyorum çünkü motoru çok seviyorum ve hevesim de var umarim hevesim kaçmaz alana kadar hemen alırım :D, her şey zamanında güzel
Bende eski laptoptan 30fps bela atıyordum . Hiç oynatmıyordu ama ben kuzenlerimle falan oynuyordum . 6-7 ay önce sistemi topladım . Ne heves kaldı ne oyun oynayacak biri 🙂 . Bende yalnız kalmamak için hikayeli oyun oynuyorum hocam tavsiyemdir .

Geri