Neler Yeni

Hicbir sey yaptirmayan virus

schelter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert alp
bi crack dosyasi indiriyordum virus girdi virus biosa karisiyor format atmaya calisiyorum ona karisiyor pc aciyom 1dk surmeden kapaniyor acil ne yapmaliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

casper nirvana nb15.6 laptop kullaniyorum

pcyi actigimda cmdden bi kod calisiyor ve 10 saniyeye pc kapaniyor

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,776
İsim
Taha yücel
Knk gecmis olsun bir fikrim yok ama bizde işte bu yüzden crack indirmeyin diyoruz

betaqm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Boran

Farway

80+ Silver
Bilgisayara formatta atsmıyorsunuz demek.
Rootkit tarayıcı program kurmayı deneyin bios virüsü büyük ihtimal eğerki olmazsa çok geç olmuş olabilir zannımca.

schelter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara formatta atsmıyorsunuz demek.
Rootkit tarayıcı program kurmayı deneyin bios virüsü büyük ihtimal eğerki olmazsa çok geç olmuş olabilir zannımca.
pcyi actigimda mavi ekran gelip kapaniyor bios kismina giremiyorum format kismina ulastim ama ordada pc resetleniyor

bilgisayara bi program indirebilcek kadar surem olmuyor 40 50 saniyede kapaniyor hic erisim saglayamiyorum bunu kaldirabilcek bi yazil8m yok mu

Farway

80+ Silver
pcyi actigimda mavi ekran gelip kapaniyor bios kismina giremiyorum format kismina ulastim ama ordada pc resetleniyor

bilgisayara bi program indirebilcek kadar surem olmuyor 40 50 saniyede kapaniyor hic erisim saglayamiyorum bunu kaldirabilcek bi yazil8m yok mu
Başka bir pc den yükleyeceksin flaşa boot menüsünden kuracaksın biosa

Farway

80+ Silver
soyle hallettim pc acildiginxa task managerdan gereksiz olan her seyi sonlandirdim ve baslangic seyledini kapattim simdi virus taramasi yapiyorum sonra formatlicam
Demekki yüklediğiniz şey sistemi çalıştığında shaddown komutu veren bir uygulama.
Başlangıç öğelerinide kontrol edin windows başladığında otomatik çalışıyor olmalı tahminimce. Virüs programı bulmazsa oradan bulabilirsinşz belki ve ne yüklediysenizde silin bilgisayardan

schelter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert alp
Demekki yüklediğiniz şey sistemi çalıştığında shaddown komutu veren bir uygulama.
Başlangıç öğelerinide kontrol edin windows başladığında otomatik çalışıyor olmalı tahminimce. Virüs programı bulmazsa oradan bulabilirsinşz belki ve ne yüklediysenizde silin bilgisayardan
şöyle bişey var evet onu anladım okey şimdi sorun yok ama bios kısmına girdigimde direkt geçiyor orayı boot kısmına izin vermiyor hala

-Otamatik Onarım kısmında parola isteyen yerde hep enterlıyor
-Bios kısmını direkt geçiyor.
-çoğu dosyanın sonunu .exe.pcqq yaptı

Farway

80+ Silver
Rootkit bulaşmış olabileceğini düşünüyorum.
Hddnin kablosunu çekin bakalım bios'un boot menülerine felan sağlıklı erişim sağlayabilecekmisiniz

schelter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert alp
Rootkit bulaşmış olabileceğini düşünüyorum.
Hddnin kablosunu çekin bakalım bios'un boot menülerine felan sağlıklı erişim sağlayabilecekmisiniz
malwarebytes anti rootkit uygulaması ile 5 tane virüs buldu onları temizletiyorum şimdi ondan sonra onu da deneyecektim zaten kaspersky ile de tam tarama yapacağım

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ah ah boşuna orijinal ürün önermiyoruz. Çözülür umarım daha fazla zarar görmeden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,240
Üyeler
168,417
Son üye
Ahmet Eroğlu
Top Bottom