Neler Yeni

Hiçbir Şeyde Zevk Alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
kerem erikci

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Psikolojik açıdan diyorum keşke yapmasaydım ben birde 1-2 saat en iyisini bulmaya çalışıyorum
Sizin pişmanlık yapmasaydım değil de, "o daha iyiydi sanki " gibi ama hadi bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Oğuzhan Türk

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hamka
Ne önerirsiniz?
açıkçası durumunu düzeltmenin birkaç yolu var.
günün belirli zamanlarında yürüyüş yapabilirsin veya bisiklet sürebilirsin
arkadaşların ile buluşup sohbet edebilirsin
arkadaşlarınla halı saha yapabilirsin ki haftada bir yapmak o günün gelmesini beklemeni sağlar bu da motivasyonunu artırır
kendine hedef koyup egzersiz yapabilirsin
kendine bir hayal dünyası oluşturup bu hayal dünyasında yaşayabilirsin ki ben 3 yıldır sadece bir hayal dünyasında kendimi hayal ediyorum
en önemlisi gün içinde telefondan veya teknolojik aletlerden uzak durarak hayatın akışını gör dışarı çık ve kendini sorgula

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
...
kendine bir hayal dünyası oluşturup bu hayal dünyasında yaşayabilirsin ki ben 3 yıldır sadece bir hayal dünyasında kendimi hayal ediyorum
Bu bir sorun. Gerçek hayattan daha çok hayallerde olmamalıyız. Öyle ki hayallerde her şey kusursuz olduğu için gerçek hayatın zorluğu ile karşılaşınca moralimiz bozulur ve iyice hayallere bağlı yaşarız. Hayaller çok güzel biliyorum, ne yazık ki ben de çok hayal kuruyorum. Gerçekleştiremeyeceğim hayaller. Hayal kuracaksak en azından o hayallerden bir tanesini gerçekleştirmek için uğraşmalıyız. Çünkü hayat geçiyor...

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
geçer elbet bir çaresi yok bence tabii durumun ağırlığına göre değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hamka
Bu bir sorun. Gerçek hayattan daha çok hayallerde olmamalıyız. Öyle ki hayallerde her şey kusursuz olduğu için gerçek hayatın zorluğu ile karşılaşınca moralimiz bozulur ve iyice hayallere bağlı yaşarız. Hayaller çok güzel biliyorum, ne yazık ki ben de çok hayal kuruyorum. Gerçekleştiremeyeceğim hayaller. Hayal kuracaksak en azından o hayallerden bir tanesini gerçekleştirmek için uğraşmalıyız. Çünkü hayat geçiyor...
Hayal kurmak aslında insana hedef koyması için bir fırsat yaratır motivasyon sağlar stresi azaltır ve insanı rahatlatır aynı zamanda farklı fikirler üretmek veya yeni çözümler bulmak için çok etkili ama sürekli hayallerin içinde yaşamak gerçeklikten uzaklaştırabilir hayaller gerçekleşmediğinde hayal kırıklığı yaratabilir o yüzden hayal kurarken gerçeklerle uyumlu olmasına dikkat etmek önemli bence.
uzun lafın kısası rahatlamak gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
...
Hayal kurmak aslında insana hedef koyması için bir fırsat yaratır motivasyon sağlar stresi azaltır ve insanı rahatlatır aynı zamanda farklı fikirler üretmek veya yeni çözümler bulmak için çok etkili ama sürekli hayallerin içinde yaşamak gerçeklikten uzaklaştırabilir hayaller gerçekleşmediğinde hayal kırıklığı yaratabilir o yüzden hayal kurarken gerçeklerle uyumlu olmasına dikkat etmek önemli bence.
uzun lafın kısası rahatlamak gerek
Kesinlikle! Sadece sürekli hayal kurmanın bir sorun olduğunu söylemek istedim. Ben gerçekte değil de hayal dünyasında yaşadığınızı sandım desem daha doğru olur. Eğer, böyle bir sorun yoksa güzel. Rahatlayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,309
Üyeler
164,995
Son üye
yaniolmasaolmazmi
Top Bottom