Mhmd.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 194
Sosyal medyayı tamamen silmeni öneririm ne alakası var diyebilirsin ama bence günümüzün en büyük kötülüğü bize sosyal medya yapiyor instaya 9 da bi giriyorsun bakmışsın saat 1 olmuş 4 saat boyunca beynini saçma sapan videolar ile doldurmuşsun hiçbirini hatırlamıyorsun bile diğer videoya geçince bir önceki videoyu unutuyorsun buda insanlarin odak noktasını düşürüyor bunun sonucunda insan durmadan farklı şeyler yapmak istiyor yapıyorda ama sonunda yapacak bir şey kalmayınca sıkılmaya başlıyor sanki her gün bir önceki günün tekrariymis gibi geliyor insana,belki sen sosyal medyayi bukadar kullanmıyorsundur sözüm direk sana değil ama kendi fikirlerimi belirttimSelamlar uzun bi zamandır hiçbir şeyden keyif almıyorum canım sıkılınca kendi başıma gezerim dışarda kafeye falan giderim ama onlarda artık güzel gelmiyor aile ortamı berbat babam garip bi adam annemle de konuşmuyorum fazla biraz uzaklaşayım diye oyun oynuyodum fiyatlar çok artınca onuda bıraktım arkadaş edinmeyi deniyorum kimse ile olmuyor hobi edinmeyi denedim resim çizmek bisiklet sürmek gibi onlarda olmadı fotoğrafçılığı deniyorum şuan sizce ne yapmalıyım başka