75 daha iyi olmaz mı rekabetçi oynamıyorsanBütçe: 9000-10000tl (vade farksız min 6 taksit olması lazım)
Rekabetçi oyun çok oynamıyorum 16k hz olsun falan gibi takıntım yok sesi görüntüsü güzel premium hissetiricek bu bütçeye değer %60-%65 boyutta ne önerirsiniz?
taksiti yok wraithte olsa bende alıcam başka sitede bulamadım75 daha iyi olmaz mı rekabetçi oynamıyorsan
Atk rs7 v2 önerecektim
canavar gibi klavyeValla bende senın gıbı oyle rekabetcı oyunlar falan oynamıyorum genelde arkadaslarla takılmalık oyunlar dızı fılm genel kullanım gıbı kullanıyorum pc yı bende şık güzel gözüken bi klavye arıyorum şuan https://www.gravastar.com.tr/gravas...q-special-edition-cyberpunk-gs-k1-pro-cblk-tr bundayım biraz daha araştırıp bunu alıcam gibi
buna birde xvx venom keycaps offf ne biçim oluyorcanavar gibi klavye
%75lerde bana büyük geliyor hocambuna birde xvx venom keycaps offf ne biçim oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama arkadaşların attığı klavyelere özellik olarak çok yaklaşamaz işte ama kötü de değil genel kullanım takılan insanlar için bence 10 numara klavye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde daha önce %60 kullandın mı elin alışıkmı bilmiyorum da çok küçükler gerçekten benim ellerim büyük biraz ben de almıştım zamanında aynı anda bir kaç tuşa bastığım oluyodu sürekli![]()
doğrudur bişey diyemem ama öyle aman aman büyük gelmiyorsa bu klavyeye bakmanızı öneririm sanırım %60 modelide vardı bunun ama emin değilim onada bakabılırsın%75lerde bana büyük geliyor hocam![]()