Neler Yeni

Çözüldü✓ High power 750w alıyorum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
05
Son kez sormak istedim sipariş vermeden önce. Alayım mı almayayım mı?

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eren Çarko
yapıştır geç psu da marka kendisi

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
yunusemre

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Starlex

80+ Silver

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
yunusemre
İyi olduğunu biliyorum ama uzun kullanımda şüpheliyim şuana kadar uzun kullanan kimseyi görmedim
psu da kendılerını kanıtlamıs marka uzun kullanan kımse gorme sebebı su sekılde tr de bende cok gormedım herkes fsp vesaıre kullanıyo yurt dısında kullanan cok ve kalıtelı marka

Starlex

80+ Silver
İyi olduğunu biliyorum ama uzun kullanımda şüpheliyim şuana kadar uzun kullanan kimseyi görmedim
biraz araştırdım eski forumlardada araştırdım en az 10 sene gider o çok bilinen markaların psu larınıda onlar üretiyo zaten

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eren Çarko
hocam kendim kullanıyorum ve 1 yılı geçti şuan 2. yılını dolduracak ve hala herhangi bir sorun ile karşılaşmadım

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Joga Bonito
kral abartısız söylüyorum 10 yıllık makinemde var highpower 500w +80 plus. tık demedi. çok sağlam gerçekten PSU ları.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
psu da kendılerını kanıtlamıs marka uzun kullanan kımse gorme sebebı su sekılde tr de bende cok gormedım herkes fsp vesaıre kullanıyo yurt dısında kullanan cok ve kalıtelı marka
kral abartısız söylüyorum 10 yıllık makinemde var highpower 500w +80 plus. tık demedi. çok sağlam gerçekten PSU ları.
hocam kendim kullanıyorum ve 1 yılı geçti şuan 2. yılını dolduracak ve hala herhangi bir sorun ile karşılaşmadım
biraz araştırdım eski forumlardada araştırdım en az 10 sene gider o çok bilinen markaların psu larınıda onlar üretiyo zaten
ALMAYACAK BİR DURUM YOK YAPIŞTIRIN.
yapıştır geç psu da marka kendisi
Amazon indirim kodu olan varsa gönderebilir mi iki dakika :D

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ALMAYACAK BİR DURUM YOK YAPIŞTIRIN.
iyi psu sirtec psu üreticisinin kendi markası
2008 de yegene pc toplamıstım kullanıyor hala daha (16 yıl)
Bunun yerine alsam mı diye düşündüğüm msi mag A750GL aynı fiyata geldi şansıma tüküreyim bu nasıl iş! Bir de 20 dolar steam kodu var vallahi iptal edip msi alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun yerine alsam mı diye düşündüğüm msi mag A750GL aynı fiyata geldi şansıma tüküreyim bu nasıl iş! Bir de 20 dolar steam kodu var vallahi iptal edip msi alacağım
Sepete eklenmedi sonrada indirim bitti

Son düzenleme:
Top Bottom