Neler Yeni

High power 800w psu sigorta attırıyor

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
Bir hafta önce 0 aldığım power supply bir hafta kullandım pazartesi geceye kadar oynadım salı akşamı bilgisayara başlatma tuşuna basar basmaz evdeki bütün şalterler attı 3 kere denedim başka odada bit fişe taktım yine aynısı oldu 1 sorum bilgisayara sorun çıkarır mı ikincisi garanti'den yapılır mı gelir yenisi mi gelir
Teknobiyotikten aldım

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Psu nun soketleri tekrar söküp takın temassızlık olabilir. Sorun devam ederse gönderin. Donanımsalsa garantiden yapılır, değişim veya iade de yapılabilir.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Bir hafta önce 0 aldığım power supply bir hafta kullandım pazartesi geceye kadar oynadım salı akşamı bilgisayara başlatma tuşuna basar basmaz evdeki bütün şalterler attı 3 kere denedim başka odada bit fişe taktım yine aynısı oldu 1 sorum bilgisayara sorun çıkarır mı ikincisi garanti'den yapılır mı gelir yenisi mi gelir
Teknobiyotikten aldım
senın aldıgının 850 w lik olanını aldım. hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar çok şükür. büyük ihtimalle temassızlık vardır bi sök tak çıkar yap. olmazsa iadeni talep edersin

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
Teknobiyotikten aldım
Teknobiyotikten mi aldın 🫢.Şimdiden kolay gelsin hocam iade işlemleri için

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,585
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Direkt giriş tarafında bir sorun var muhtemelen daha fazla uğraşma iade/değişim iste.

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senın aldıgının 850 w lik olanını aldım. hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar çok şükür. büyük ihtimalle temassızlık vardır bi sök tak çıkar yap. olmazsa iadeni talep edersin
Yanlış yazmışım kanka belki de 850
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotikten mi aldın 🫢.Şimdiden kolay gelsin hocam iade işlemleri için
Değişimde bulunacağım ya

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Top Bottom