Neler Yeni

High Power Performans Serisi 850W 80+ vs Rajintek Cratos 850W 80+?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
mehmet ali oğuz
modüler paraso vermiştim adam yanlış ürün gönderdik iade gönderin dedi iade ettim, ellerinde modüler olanı yokmuş. ürünü kontrol de ettim baya kaliteli ve sağlam hissettiriyor
Keşke bu vatan indirimlerinden bi msi model kapsaydın güzel fiyata düşenler vardı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
knk k serisne kötü diyon bana öneriyon ashjkldakls
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke bu vatan indirimlerinden bi msi model kapsaydın güzel fiyata düşenler vardı
yaw gördüm gördüm de knkm high power aldık modüler gelecek sandık yanlış ürün geldi nerden bilebilirim ki :(

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
mehmet ali oğuz

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
fsp nin kötü psu su olmaz bütçe dostu olur :)
Knk şuan 7900xt aldım iade edip 9070xt almayı düşünüyorum o yüzden ömürlük sağlam bir şey olsun f/p olmasın

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
mehmet ali oğuz
rajıntekde @HacıSOFU hocamın tanıdıgı voltaj düşmesi yaşamış oyüzden oyumu hıghpowerdan kullanıcam
Aynen öyle raijtek cratos serisi değildi ama voltaj 12v test girmeden bile 11.90 a felan düşüyor banada enermax raijin alıp test ettik fsp aldırdı. Test etmesek anlamayız bile büyük ihtimalle. gen5 kablo ile testler yapıldı.

Knk şuan 7900xt aldım iade edip 9070xt almayı düşünüyorum o yüzden ömürlük sağlam bir şey olsun f/p olmasın
Vita iyi fiyatı da güzel.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
Aynen öyle raijtek cratos serisi değildi ama voltaj 12v test girmeden bile 11.90 a felan düşüyor banada enermax raijin alıp test ettik fsp aldırdı. Test etmesek anlamayız bile büyük ihtimalle. gen5 kablo ile testler yapıldı.

Vita iyi fiyatı da güzel.
İnan sistemi sıfırdan topladım 40k ile başladım 60k ya geldim :) daha da çıkmaz bende o bile çok kurudum valla

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arnold
knk k serisne kötü diyon bana öneriyon ashjkldakls

yaw gördüm gördüm de knkm high power aldık modüler gelecek sandık yanlış ürün geldi nerden bilebilirim ki :(

Arkadaşa yardım etmeye çalışıyor herkes, sadece yardım edecekken kötü bir model önermeseniz daha iyi bütçeniz yoksa eyvallah ama en azından biraz dişinizi sıkıp bir highpower performance serisi alırsanız uzun vade rahat edersiniz. (tabii ki daha iyileri var ama trdeki en ucuz iyi kalite psu şu an highpower performance)

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
Arkadaşa yardım etmeye çalışıyor herkes, sadece yardım edecekken kötü bir model önermeseniz daha iyi bütçeniz yoksa eyvallah ama en azından biraz dişinizi sıkıp bir highpower performance serisi alırsanız uzun vade rahat edersiniz. (tabii ki daha iyileri var ama trdeki en ucuz iyi kalite psu şu an highpower performance)

5k ödedim modüler olanı sipariş ettim bunu göndermişlerdi brom iade ettim bunu

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
O satıcının bok yemesi olmuş markaya laf yok :D

Ben baktım ama psuda maalesef adam gibi bir ürün yoktu.
yok knkm zaten ürünü elime aldım baktım baya iyi hissettiriyor iade ettiğim için üzüldüm hatta çok araştırdım bir tane kötü yorum görmedim hakkında

O satıcının bok yemesi olmuş markaya laf yok :D

Ben baktım ama psuda maalesef adam gibi bir ürün yoktu.
zalman rampage indirime sokmuşlardı onlarda alınmaz bence

Top Bottom