1905
80+ Silver
ben de kullandım aktif olarak kardeşim de kullanıyor.kullandınız mı hocam fps yi
ben de kullandım aktif olarak kardeşim de kullanıyor.kullandınız mı hocam fps yi
modüler değil yalnızben de kullandım aktif olarak kardeşim de kullanıyor.
iki modeli de baya övmüşler rajintek i ilk defa duydum diyebilirimBÜTÇE : 5K
High Power 850 watt almıştım modüler olandan fakat modüler olmayan gönderdiler iade ettim yerine önereceğiniz bir şey var mı ya daha iyisi?
Çöp![]()
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.960,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamam hocam
marka olarak iyi seçim aslında high power modüler olanını alabilirsin.BÜTÇE : 5K
High Power 850 watt almıştım modüler olandan fakat modüler olmayan gönderdiler iade ettim yerine önereceğiniz bir şey var mı ya daha iyisi?
üzücü adam fsp ye çöp dedi engelleTamam hocam
modüler paraso vermiştim adam yanlış ürün gönderdik iade gönderin dedi iade ettim, ellerinde modüler olanı yokmuş. ürünü kontrol de ettim baya kaliteli ve sağlam hissettiriyormarka olarak iyi seçim aslında high power modüler olanını alabilirsin.
Bilmiyorum ki hocam bende sırf mesaj kasmak için yazıyorlarüzücü adam fsp ye çöp dedi engelle
7900xt kart aldım onun için kullancağım knkm ömürlük olsunHighpower alınır, deepcool pn950m bakabilirsin, corsair rm850e iyi bir de bitfenix gold versiyonu önerebilirim türkiye piyasasında bunların altı modellere itibar etmeyiniz, kasanıza parçalarınıza yazık.
FSP çöp değil, hydro serisinde "K" modelleri çöpüzücü adam fsp ye çöp dedi engelle