yusuf7878
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 894
Nitro+'da zaten 12vhpwr girişi var. Kullanabilirsin.Anlamadım şimdi xpg 750 wattı almıyayımmı ben 9070 nitro+ ekran kartı aldım
Nitro+'da zaten 12vhpwr girişi var. Kullanabilirsin.Anlamadım şimdi xpg 750 wattı almıyayımmı ben 9070 nitro+ ekran kartı aldım
600wlık kablo çıkışı var, alınabilir.Anlamadım şimdi xpg 750 wattı almıyayımmı ben 9070 nitro+ ekran kartı aldım
2 farklı kablo var, o şema biraz kafa karıştırıcı, resimdeki kablodan psumdan 2 tane çıktı.tek kanal üzerim,nden çıkıyor o iki 8 pin, 2 farklı pinden çıkana göre daha az watt sağlıyor.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın element revo Alçam bendeAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar PSU elime geçti ve kurulumunu yaptım. Son derece sessiz. Kasam oldukça büyük olduğu için cpu güç kablosu ucu ucuna yetişti. Kutusu, kutu içeriği ve kasamın içnde görsellerini yükledim.
3x8 pin çıkışı varmıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar PSU elime geçti ve kurulumunu yaptım. Son derece sessiz. Kasam oldukça büyük olduğu için cpu güç kablosu ucu ucuna yetişti. Kutusu, kutu içeriği ve kasamın içnde görsellerini yükledim.
Güzel PSU almışsın fazlasıyla yeterli. Güle güle kullan.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3080 e uyarmi6+2 pin pcie fişi 4 adet mevcut. 600w destekli yeni nesil konnektör de mevcut.