Neler Yeni

High Power PSU fan son hız dönüyor

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fan kontrol devresi arızalıdır ozman garantisi devam ediyormu ?
Maalesef garanti yok.

Bazı arkadaşlar anakarta bağlamamı tavsiye etti ama çekiniyorum ya yeterli hız vermezsem ve isınır diye.

Aykut D.

80+ Gold
Maalesef garanti yok.

Bazı arkadaşlar anakarta bağlamamı tavsiye etti ama çekiniyorum ya yeterli hız vermezsem ve isınır diye.
Bilginiz olsa modifiye edin derimde bir elektronikcide fanın hızını düşürüp sabitleyin . Üzerindeki fan yerinde pwm kasa fanini psu tak anakarta bağla kullan.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilginiz olsa modifiye edin derimde bir elektronikcide fanın hızını düşürüp sabitleyin . Üzerindeki fan yerinde pwm kasa fanini psu tak anakarta bağla kullan.
Zaten öyle dedim ama. İşte diyorum ki anakart profili sıkıntı olmasın? Yavaş olursa güç kaynağı ısınıp sıkıntı çıkarmaz mı?

Aykut D.

80+ Gold
Zaten öyle dedim ama. İşte diyorum ki anakart profili sıkıntı olmasın? Yavaş olursa güç kaynağı ısınıp sıkıntı çıkarmaz mı?
Sıkıntı olmaz fan akış sağlayacak kadar minimum donsun yüke göre ztn anakart ayarlıyor psu için değişen bir durum olmaz .

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sıkıntı olmaz fan akış sağlayacak kadar minimum donsun yüke göre ztn anakart ayarlıyor psu için değişen bir durum olmaz .
PSU'yu açmak istemiyorum aslında ama bi bakayım. Yaparsam güncellerim konuyu. Teşekkürler @Aykut D.

Başka fikri olan olursa konuyu takip ediyorum sürekli.

alpon6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alpo
Aynı problem 2 aylık PSU High Power Super Gd+ Series 850W 80+ modelinde bende var. Son 5 günde oluştu. Ayrıca ses stabil değil oyunda artıp azalıyor. Videoyu da paylaşıyorum.
Bu modelde normal mi? Bunu merak ediyorum.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynı problem 2 aylık PSU High Power Super Gd+ Series 850W 80+ modelinde bende var. Son 5 günde oluştu. Ayrıca ses stabil değil oyunda artıp azalıyor. Videoyu da paylaşıyorum.
Aynen bende de bu var işte. Artıp azalması güç tüketimiyle alakalı.

Servis ile görüşün bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Geri beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim.

alpon6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alpo
Aynen bende de bu var işte. Artıp azalması güç tüketimiyle alakalı.

Servis ile görüşün bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Geri beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim.
O halde anlıyoruz ki model kaynaklı bir durum, aynı biçimde soğuk çalışıyor ve üflüyor tabiri caizse "krize girdiği" anlarda dahi. Pek memnun kalmadım. Siz servisle görüşme yapmış mıydınız?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O halde anlıyoruz ki model kaynaklı bir durum, aynı biçimde soğuk çalışıyor ve üflüyor tabiri caizse "krize girdiği" anlarda dahi. Pek memnun kalmadım. Siz servisle görüşme yapmış mıydınız?
Hayır. Garantisi olmadığı için görüşmedim.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Durum nedir hocam?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
attığım maile hiç bir yanıt gelmedi. teknobiyotik'ten almıştım. memnun kalmadım kulaklığa kadar ses geliyor. sende nedir durumlar?
Aynı hocam. Faturası falan yok benimkinin ama garantisi mutlaka vardır. 5 yıl diye hatırlıyorum çünkü. Bi servise sorup şansımı deneyeceğim. Ama umutlu değilim. En kötü ihtimal yazın ekran kartına bakım yaparken PSU fanını da anakarta bağlarım diye düşünüyorum.

Bu arada maili Teknobiyotiğe mi attınız yoksa servise mi? Servis cevap vermediyse telefonla aramayı deneyin.

Aykut D.

80+ Gold
En iyisi bir elektronikcide orta hıza ayarlı fan takmak . Kronik sorunlu psu demek .

Top Bottom