Neler Yeni

High Power PSU fan son hız dönüyor

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En iyisi bir elektronikcide orta hıza ayarlı fan takmak . Kronik sorunlu psu demek .
Yabancı forumlarda falan aradım bulamadım hiçbir şey. Kronik olduğunu düşünmek için çok daha fazla örnek lazım bence. Ama High Power'ın PSU'larına dandirik fan taktığı zaten bilinen bir şey. Sırf bu yüzden Performance GD vb. modeller B tierde. Yapı kalitesi olarak A kaliteler yoksa.

Bir de sabit hızlı yapacağıma anakarta bağlayıp garanti olsun diye biraz agresif bir fan ayarı yapmak daha mantıklı değil mi?

Aykut D.

80+ Gold
Yabancı forumlarda falan aradım bulamadım hiçbir şey. Kronik olduğunu düşünmek için çok daha fazla örnek lazım bence. Ama High Power'ın PSU'larına dandirik fan taktığı zaten bilinen bir şey. Sırf bu yüzden Performance GD vb. modeller B tierde. Yapı kalitesi olarak A kaliteler yoksa.

Bir de sabit hızlı yapacağıma anakarta bağlayıp garanti olsun diye biraz agresif bir fan ayarı yapmak daha mantıklı değil mi?
Günümüz psu'lari %100 yuklenilmedikce çok ısınmıyor anakart ayarlı yapmakta olur fakat anakart bağlantısı unutulursa yada anakart bi sorundan ötürü calistirmazssa psu zarar görebilir yada çalışmada sorun yaratabilir.

alpon6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alpo
hala aynı sorunu yaşıyorum, 2ay önce attığım maile de hiçbir cevap alamadım. ASLA tavsiye etmiyorum, hiç te memnun değilim. Bir daha herhangi bir ürününü almam! Ses çok yüksek..

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hala aynı sorunu yaşıyorum, 2ay önce attığım maile de hiçbir cevap alamadım. ASLA tavsiye etmiyorum, hiç te memnun değilim. Bir daha herhangi bir ürününü almam! Ses çok yüksek..
Hocam maili nereye attınız bilmiyorum ama firmalar maile bakmayabiliyorlar (Her ne kadar bakmaları gerekse de...). Garantiniz varsa firmayı arayıp nasıl kargolayacağınızı sorun ve kargolayın.

Top Bottom