newaziz 80+ Bronze Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 579 Perşembe, 02:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 hercul2s yazmış: hocam bende bundan almayı düşünuyorum iyi mi? memnunmusunuz ses veya soğutması nasıl? Devamı için tıklayın... Bir sorun yaşamadım. Alabilirsiniz. Tek beğenmediğim yanı modüler olmaması. Kablo kalabalığı yapabilir.
hercul2s yazmış: hocam bende bundan almayı düşünuyorum iyi mi? memnunmusunuz ses veya soğutması nasıl? Devamı için tıklayın... Bir sorun yaşamadım. Alabilirsiniz. Tek beğenmediğim yanı modüler olmaması. Kablo kalabalığı yapabilir.
hercul2s 80+ Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 90 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Alp İlgilendiği Kategoriler kadınlar,spor,teknoloji Perşembe, 02:54 #15 newaziz yazmış: Bir sorun yaşamadım. Alabilirsiniz. Tek beğenmediğim yanı modüler olmaması. Kablo kalabalığı yapabilir. Devamı için tıklayın... sessizmi hocam çalışması felan
newaziz yazmış: Bir sorun yaşamadım. Alabilirsiniz. Tek beğenmediğim yanı modüler olmaması. Kablo kalabalığı yapabilir. Devamı için tıklayın... sessizmi hocam çalışması felan
newaziz 80+ Bronze Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 579 Perşembe, 02:56 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 hercul2s yazmış: sessizmi hocam çalışması felan Devamı için tıklayın... Herhangi bir ses testi yapmadım lakin sessiz çalışıyor. Rahatsız olmazsınız.
hercul2s yazmış: sessizmi hocam çalışması felan Devamı için tıklayın... Herhangi bir ses testi yapmadım lakin sessiz çalışıyor. Rahatsız olmazsınız.
hercul2s 80+ Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 90 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Alp İlgilendiği Kategoriler kadınlar,spor,teknoloji Perşembe, 02:56 #17 newaziz yazmış: Herhangi bir ses testi yapmadım lakin sessiz çalışıyor. Rahatsız olmazsınız. Devamı için tıklayın... anladım hocam sağolun
newaziz yazmış: Herhangi bir ses testi yapmadım lakin sessiz çalışıyor. Rahatsız olmazsınız. Devamı için tıklayın... anladım hocam sağolun
newaziz 80+ Bronze Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 579 Perşembe, 02:57 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 rica ederim hercul2s yazmış: anladım hocam sağolun Devamı için tıklayın...