o tuş 1tl azcık ekektronik bilgin var ise çok çok ucuza mal olurAynı PSU bende var, biraz dandik sanki. Tuşu 1. haftadan sonra çalışmamaya başladı, kablolar renkli ve göz zevkinizi bozuyor, 648W değil, 643W veriyor benim yaptığım testlerde. Keşke 150 lira daha verip Pylon alsaydım dedirtiyor.
bende aynı güç kaynağı olsa hiç garanti ile uğraşmam zaten o tuşlardan elimde 2-3 tane çok basit bir şekilde 5 dakkada hallederim ama garanti dışı kalır tabiliki açınca bir bant yırtılıyor daha önce çok açtım çünkü ordan biliyorumGerek bile yok bence, garanti halledecektir
Evet onun için dedim, garanti dışı kalır büyük ihtimal sıkıntı olur.bende aynı güç kaynağı olsa hiç garanti ile uğraşmam zaten o tuşlardan elimde 2-3 tane çok basit bir şekilde 5 dakkada hallederim ama garanti dışı kalır tabiliki açınca bir bant yırtılıyor daha önce çok açtım çünkü ordan biliyorum
Biliyorum ancak hani ben onu paramla alıyorum ya, kullanmam lazım, tamir etmem lazım değil.o tuş 1tl azcık ekektronik bilgin var ise çok çok ucuza mal olur
haklısınBiliyorum ancak hani ben onu paramla alıyorum ya, kullanmam lazım, tamir etmem lazım değil.