Witcher 3 yapıştırHikayeli bir oyun oynamak istiyorum Assasin creed hogwarts legacy kıvamında grafikleri sırıtmasın yeterli
hogwarts legacy'i bitirmeye çalışıyorum sonrasında witcher 3 ü tadayım birazda teşekkürlerWitcher 3 yapıştır
ben rdr2 nin 14. saatindeyim oyun akıyor valla güzel oyunHikayeli bir oyun oynamak istiyorum Assasin creed hogwarts legacy kıvamında grafikleri sırıtmasın yeterli
hocam bilgisayarda şu anda rdr2 için yeterli yer yok hogwarts ve witcher bitince ona geçiceğimben rdr2 nin 14. saatindeyim oyun akıyor valla güzel oyun
doğrudur hocam iyi oyunlarhocam bilgisayarda şu anda rdr2 için yeterli yer yok hogwarts ve witcher bitince ona geçiceğim
Ben bir bakış atayım nedir ne değildir diye girdim oyuna. Geçen gün bir oturuşta 8,5 saat oynamışım . Şu an toplam 100+ saatim var, bitirdim oyunu. Ortalarında save almıştım ekstra olarak, oradan da gezineceğim açık dünyada. Çok güzel...ben rdr2 nin 14. saatindeyim oyun akıyor valla güzel oyun
oyun alıyo götürüyor ya çok iyi oyun yapmışlar.Ben bir bakış atayım nedir ne değildir diye girdim oyuna. Geçen gün bir oturuşta 8,5 saat oynamışım . Şu an toplam 100+ saatim var, bitirdim oyunu. Ortalarında save almıştım ekstra olarak, oradan da gezineceğim açık dünyada. Çok güzel...
doğrudur hocam iyi oyunlar
rdr2 başlarsanız hikaye grafik vs anlamında güzel bi oyun sıkıla sıkıla oynayacağınızı sanmam ben. Sadece bazı görevler zor bazısı garip ama çok etkisi olmuyorAlıntıyı görüntüle
legacy düşündüğmden erken bitti hocam şu rdr 2 ye bakıyorum bende şimdi