Hikaye/Fps Oyun Önerisi

Deniz....

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Kaliteli yapımlar önceliğim, bağımsız yapımları da hikayesine göre düşünebilirim.
Uygun fiyattan almak istiyorum "etail,voidu gibi sitelerden".
Aklınızda olan, önerebileceğiniz veya oynayıpta beğendiğiniz oyunlar var ise yazabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kaliteli yapımlar önceliğim, bağımsız yapımları da hikayesine göre düşünebilirim.
Aklınızda olan, önerebileceğiniz veya oynayıpta beğendiğiniz oyunlar var ise yazabilirsiniz.
Kesinlikle Mafia 2, COD Black Ops 1 ilk oynaman gereken oyunlar.

Half Life
Metro

Kesinlikle Mafia 2, COD Black Ops 1 ilk oynaman gereken oyunlar.
Mafia serisini sırayla bitirmeme gerek varmı biraz baktım ve grafikleri eski gözüktü,bu yüzden sevmeyebilirim.
Half Life
Metro
Metro serisi var,half life ı paket halinde almayı düşünüyorum portal2 ve half life ın içinde olduğu paket varmı (valve cp hariç, içindeki birçok oyunu oynayacağım için o pakete 104₺ vermek içime sinmez)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Mafia serisini sırayla bitirmeme gerek varmı biraz baktım ve grafikleri eski gözüktü,bu yüzden sevmeyebilirim.

Metro serisi var,half life ı paket halinde almayı düşünüyorum portal2 ve half life ın içinde olduğu paket varmı (valve cp hariç, içindeki birçok oyunu oynayacağım için o pakete 104₺ vermek içime sinmez)
Mafia 1 in remake si var onu bitir mafia 2 yi oyna 3 ü de oyna ancak 3 sıkabilir.

Orange Box içinde Half Life 2 ve episode'lar var. Ayrıca Portal 1 de var. Half Life 1'i de Black Mesa al. Fan yapımı efsane half life 1 remake. Xen gezegeni fazla uzamış onu sevmedim.

FARCRY 2 VE ÜSTÜ BU ARADA EN SEVDİĞİM 2. OYUNU NEDEN BİLMİYORUM :D. METRO ecsodus BİTİRİP SİLİP SİLİP KAÇ KERE OYNADIĞIMı UNUTTUĞUM EFSANE Bİ OYUN. strateji yönetim oyunlarını da seviyorsan mount of balde 2 ve age of emp serisi.

Soma
Martha is Dead
Inside
Singularity
Kena bridge of the spirits
Maid of sker
Pray
Control
Dyling Light 1 ve 2
Layers of Fear
Death Stranding
Demonologist
A plague tale: innocence
A plague tale: requiem
Hellblade: senuas sacrifice
HITMAN World of Assassination
Assasins Creed Serisi
Tomb Raider Serisi
The Witcher 3
Horizon Zero Dawn
RDR2
God of war
Deteoit become human
Cyberpunk 2077
Little nightmares 1 ve 2 dahil olan paket
Call of Cthulhu
Metro Exodus
Call of Duty®: WWII
Modern warfare 2019 ve II
Resident evil 4 remeake
Uncharted 4
The last of us
Atomic Heart (Gamepass)
High on life (Gamepass)
The Lord of the Rings: Gollum ( Önermiyorum)
Stalker 2 ( Aralık da çıkacak Gamepass)

FARCRY 2 VE ÜSTÜ BU ARADA EN SEVDİĞİM 2. OYUNU NEDEN BİLMİYORUM :D. METRO ecsodus BİTİRİP SİLİP SİLİP KAÇ KERE OYNADIĞIMı UNUTTUĞUM EFSANE Bİ OYUN. strateji yönetim oyunlarını da seviyorsan mount of balde 2 ve age of emp serisi.
Far cry 3-5-6-blood dragon-primal aldım.
5 saat far cry 3 oynadım sıkıldım bir daga girmedim oyuna masaüstünde öylece duruyor.Hikayesi fena değildi ama grafikleri eski kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soma
Martha is Dead
Inside
Singularity
Kena bridge of the spirits
Maid of sker
Pray
Control
Dyling Light 1 ve 2
Layers of Fear
Death Stranding
Demonologist
A plague tale: innocence
A plague tale: requiem
Hellblade: senuas sacrifice
HITMAN World of Assassination
Assasins Creed Serisi
Tomb Raider Serisi
The Witcher 3
Horizon Zero Dawn
RDR2
God of war
Deteoit become human
Cyberpunk 2077
Little nightmares 1 ve 2 dahil olan paket
Call of Cthulhu
Metro Exodus
Call of Duty®: WWII
Modern warfare 2019 ve II
Resident evil 4 remeake
Uncharted 4
The last of us
Atomic Heart (Gamepass)
High on life (Gamepass)
The Lord of the Rings: Gollum ( Önermiyorum)
Stalker 2 ( Aralık da çıkacak Gamepass)
Hepsine bakacağım, teşekkür ederim.

Far cry 3-5-6-blood dragon-primal aldım.
5 saat far cry 3 oynadım sıkıldım bir daga girmedim oyuna masaüstünde öylece duruyor.Hikayesi fena değildi ama grafikleri eski kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsine bakacağım, teşekkür ederim.
bu arada zombi oyunlarını seviyorsan dying light 1-2 güzel oyundur tavsiye ederim aksyon dolu

Eski bir oyundur ama kesinllikle zevk alacağını düşünüyorum. S.T.A.L.K.E.R serisi muhakkak oynamalısın, türkçe yama ile tadından yenmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri