Benim en sevdiğim hikayeli oyun far cry 3 kesinlikle öneririm 10 numara oyunRdr2 yi yeni bitirdim ve oynayacak başka oyun arıyorum, önerisi olan var mıdır?(Not: Gow/Detroit/Crysis 1 2 3 oyunlarını da bitirdim)
TeşekkürlerAC Valhalla
Teşekkür ederimBenim en sevdiğim hikayeli oyun far cry 3 kesinlikle öneririm 10 numara oyun
horizon zero dawn, dyin light 2, days gone, cyberpunk 277, doom eternal, metro exodus (Dying Light oynuyorum şuan baya iyi)Rdr2 yi yeni bitirdim ve oynayacak başka oyun arıyorum, önerisi olan var mıdır?(Not: Gow/Detroit/Crysis 1 2 3 oyunlarını da bitirdim)
Spider man batman oyunlarıRdr2 yi yeni bitirdim ve oynayacak başka oyun arıyorum, önerisi olan var mıdır?(Not: Gow/Detroit/Crysis 1 2 3 oyunlarını da bitirdim)
Cyberpunk baya sarmıştı hikayeRdr2 yi yeni bitirdim ve oynayacak başka oyun arıyorum, önerisi olan var mıdır?(Not: Gow/Detroit/Crysis 1 2 3 oyunlarını da bitirdim)
days goneRdr2 yi yeni bitirdim ve oynayacak başka oyun arıyorum, önerisi olan var mıdır?(Not: Gow/Detroit/Crysis 1 2 3 oyunlarını da bitirdim)