Neler Yeni

Hikayeli/Hikayesiz oyun önerisi

The Semih

80+ Gold
RDR2'yi yeni bitirdim, bu saatten sonra hiçbir oyun zevk vermeyecekmiş gibi hissediyorum :| Aradığım tam bir özellik yok ama görev adamı olup emir alıp bir yerlere baskın yapmalı ya da birilerinin pis işlerini yapmalı bir oyun olabilir. Tam olarak bir kriterim yok o yüzden kendi hoşunuza giden oyunları da yazabilirsiniz. Watch Dogs 2 indirmeye değer mi güzel oyun mu? İyi günler.
RDR 2 bitirdiysen bu arkadaşların önerdiği oyunlar sarmaz seni, Direkt Last of Us Part 1 e başla ondan sonra Uncharted

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Zultan
Bence Metro Serisi de Half Life serisi gibi yıllar geçse de eskimiyor. Depremden sonra Half Life serisini de tekrar oynadım hâlâ taş gibi. Eğer görsellikten yana sıkıntı olursa (ki bence yok) çok güzel modlar da var.
Katılıyorum. Ve ilave olarak resident evil serisini eklemek isterim, zira bende yeri çok farklıdır. Şahsen yıllar geçsede eskimeyecek nadir oyunlardır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Katılıyorum. Ve ilave olarak resident evil serisini eklemek isterim, zira bende yeri çok farklıdır. Şahsen yıllar geçsede eskimeyecek nadir oyunlardır.
Ben sadece RE2 oynadım. Bu yaz başında bitirdim hatta. Korku oyunlarını baya denedim en fazla buna dayanabildim sonra da komple bitirirdim. O bitince sanki başka oyunlar zevk vermeyecekmiş gibi hissetmeye başladım sonra Dying Light 2 sardı 80 saat oynadım save silindi.

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Zultan
Ben sadece RE2 oynadım. Bu yaz başında bitirdim hatta. Korku oyunlarını baya denedim en fazla buna dayanabildim sonra da komple bitirirdim. O bitince sanki başka oyunlar zevk vermeyecekmiş gibi hissetmeye başladım sonra Dying Light 2 sardı 80 saat oynadım save silindi.
Dying light 1 oynama şansım oldu sadece, onu da yarıda bırakmak zorunda kalmıştım. Ekran kartı arızalanmıştı. Ama hatırlattığın iyi oldu, şu an bende Metro exodus iki albay bölümündeyim :) bitirir bitirmez hem 1. hemde 2. oyunu oynarım (y)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana RE3 oynamanıda öneririm. ;)

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Dying light 1 oynama şansım oldu sadece, onu da yarıda bırakmak zorunda kalmıştım. Ekran kartı arızalanmıştı. Ama hatırlattığın iyi oldu, şu an bende Metro exodus iki albay bölümündeyim :) bitirir bitirmez hem 1. hemde 2. oyunu oynarım (y)
Birinci oyunu 80 saatte bitirdim ama 10 ayda. Ara vere vere oynadım. İkinci oyun çok daha iyi bir şaheser. İkiye geçince ilki nasıl oynamışım dedim tamamen daha iyi. İlk oyunu da 80 saat oynadım ama 1,5 ayda. İlk oyunun yüksek potansiyelli hikayesi olmasına rağmen baya kötüydü ve ana hikaye aşırı kısaydı.

Sana RE3 oynamanıda öneririm. ;)
RE3 de var paket olarak almıştım ama videolara falan bakınca Nemesis aşırı korkunç geliyor. Şu anda oynama sıramda oyun sırası kalabalık bu hafta GeForce NOW'a DOOM, Wolfenstein geldi oynayacaklarım arasında.

SnareEcho

80+ Silver
RDR2'yi yeni bitirdim, bu saatten sonra hiçbir oyun zevk vermeyecekmiş gibi hissediyorum :| Aradığım tam bir özellik yok ama görev adamı olup emir alıp bir yerlere baskın yapmalı ya da birilerinin pis işlerini yapmalı bir oyun olabilir. Tam olarak bir kriterim yok o yüzden kendi hoşunuza giden oyunları da yazabilirsiniz. Watch Dogs 2 indirmeye değer mi güzel oyun mu? İyi günler.
Mobil için Shadow Fight 2. Ama ben Special Edition versiyonunu oynuyorum daha zevkli geliyor sınırsız enerji veriyor. PC için Assasins Creed serisi, GOW 2018. GTA 4 ve 5.
PlayStation için GOW Rangarok, Ride 4 ve TLOU 1 ve 2. Xbox Konsol için Forza Horizon 4 ve 5, Rainbow Six Siege, Mortal Kombat 11 ve Dead Cells.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Bence Metro Serisi de Half Life serisi gibi yıllar geçse de eskimiyor. Depremden sonra Half Life serisini de tekrar oynadım hâlâ taş gibi. Eğer görsellikten yana sıkıntı olursa (ki bence yok) çok güzel modlar da var.
Güzel third person shooter/kılıç tarzı oyun önerir misin?

• Beğen

BeroGreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
RTX 3050Ti
Hikaye ve oynanış olarak Far Cry 3 kesinlikle sarar. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca hikaye olarak dediklerine yakın bir deneyim sunar diye düşünüyorum. Düştüğümüz adadan kurtulmak için hayatımızda hiç yapmadığımız şeyleri yaptığımız bir oyun (karakterimizin).

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Hikaye ve oynanış olarak Far Cry 3 kesinlikle sarar. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca hikaye olarak dediklerine yakın bir deneyim sunar diye düşünüyorum. Düştüğümüz adadan kurtulmak için hayatımızda hiç yapmadığımız şeyleri yaptığımız bir oyun (karakterimizin).
Far cry 5 nasıldır kendini çok tekrar ediyor mu?

BeroGreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
RTX 3050Ti
Far cry 5 nasıldır kendini çok tekrar ediyor mu?
Far Cry 5 maalesef oynayacak vaktim olmadı. Fakat Steam yorumları aşırı kötü. Hani böyle destan yazar gibi yorum yazanlar var ya, işte onlardan 1 tane okursanız oyun hakkında 1 tane bile sorunuz kalmaz.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri