assassin's creed serisi derim yeterliArkadaşlar geçen oyun önerisi istemiştim battlefield 1 önermişti birkaç kişi aldım 2 günde bitirdim. Sadece osmanlı askerlerini öldürmek koydu... Herneyse başka ne oynayabilirim o tarz hikayeli oyun varmı.
assassin's creed serisi derim yeterliArkadaşlar geçen oyun önerisi istemiştim battlefield 1 önermişti birkaç kişi aldım 2 günde bitirdim. Sadece osmanlı askerlerini öldürmek koydu... Herneyse başka ne oynayabilirim o tarz hikayeli oyun varmı.
Oynadım Güzel Oyun Ama Çok Harita Bulamadım Mod Yüklemeklede Uğraşmadım Alırsan Modla Güzel Olabilir.oynarım sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
sağol
353 oyun ne maşallah
beamng driver oynuyymu
for honor sarıomu kanka almıştım iade ettim yorumlar yüzündenOynadım Güzel Oyun Ama Çok Harita Bulamadım Mod Yüklemeklede Uğraşmadım Alırsan Modla Güzel Olabilir.
thanksassassin's creed serisi derim yeterli
Detroit bakabilirsiniz.çoğunu oynadım yinede thanks
Bana Sarmadı For Honor Ama Çok Pahalıda Değildi Sanki.for honor sarıomu kanka almıştım iade ettim yorumlar yüzünden
thanks
dursun ozaman ya teşekkürlerBana Sarmadı For Honor Ama Çok Pahalıda Değildi Sanki.
onu alıyordum geçen beyond two souls ile arasında kaldımDetroit bakabilirsiniz.
thanksRdr2
Geta serisi
Battlefiled serisi
ikisi arasından tartışmasız detroit bence.onu alıyordum geçen beyond two souls ile arasında kaldım
AC WalhallaArkadaşlar geçen oyun önerisi istemiştim battlefield 1 önermişti birkaç kişi aldım 2 günde bitirdim. Sadece osmanlı askerlerini öldürmek koydu... Herneyse başka ne oynayabilirim o tarz hikayeli oyun varmı.
thanksAC Walhalla
teşekkürler alayımikisi arasından tartışmasız detroit bence.
Saints row 4 müşdirek 3 den başladım witchere thankss
far cry 4 var...
teşekkürler bakıcam
unchartedi alammı ordan ozaman..
o hangi oyun yaw
sorunlar derkenn
Rdr2 hocam bence
Oyunun Konusu : Hikâye, 1899'da Batı, Ortabatı ve Güney ABD'nın kurgusal bir temsilinde geçmektedir. Oyuncu, oyunun başlarında Van der Linde çetesinin bir üyesi olan kanun kaçağı Arthur Morgan'ı oynamaktadır; sonsözde ise yine çetenin bir üyesi olmuş ancak sonradan çete ile yollarını ayırmış John Marston'ı oynamaktadır, John Marston karakterinin yaşam hikâyesi ise serinin ilk oyunu Re