Yphen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 589
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hikayeli oyun arıyorum ve bulamıyorum aşağıya bitirdiğim oyun serilerini yazacağım onlar hariç önerileriniz var ise şimdiden teşekkür ederim ek olarak çizgi film tarzı, souls veya yapı yapma vs gibi oyunları sevmiyorum onları da önermezseniz çok sevinirim.
Bitirdiğim oyunlar: Call of Duty serisi, Darksiders Serisi, Mafia serisi, GOW serisi, TLOU serisi, RDR2, Crysis Serisi, DMC serisi, Battlefield serisi, Spiderman serisi, Uncharted serisi, Mass Effect serisi, Gear serisi, NFS serisi, Metro serisi, Tomb Raider serisi, AC serisi.
Güncel oynadığım oyun: Lost Soul Aside
Hack & Slash önerisi varsa Bayonetta, Stellar Blade, Ninja Gaiden DMC serileri hariç onlara da açığım
Bitirdiğim oyunlar: Call of Duty serisi, Darksiders Serisi, Mafia serisi, GOW serisi, TLOU serisi, RDR2, Crysis Serisi, DMC serisi, Battlefield serisi, Spiderman serisi, Uncharted serisi, Mass Effect serisi, Gear serisi, NFS serisi, Metro serisi, Tomb Raider serisi, AC serisi.
Güncel oynadığım oyun: Lost Soul Aside
Hack & Slash önerisi varsa Bayonetta, Stellar Blade, Ninja Gaiden DMC serileri hariç onlara da açığım
Son düzenleme: