Hikayeli oyun önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
589
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hikayeli oyun arıyorum ve bulamıyorum aşağıya bitirdiğim oyun serilerini yazacağım onlar hariç önerileriniz var ise şimdiden teşekkür ederim ek olarak çizgi film tarzı, souls veya yapı yapma vs gibi oyunları sevmiyorum onları da önermezseniz çok sevinirim.

Bitirdiğim oyunlar: Call of Duty serisi, Darksiders Serisi, Mafia serisi, GOW serisi, TLOU serisi, RDR2, Crysis Serisi, DMC serisi, Battlefield serisi, Spiderman serisi, Uncharted serisi, Mass Effect serisi, Gear serisi, NFS serisi, Metro serisi, Tomb Raider serisi, AC serisi.

Güncel oynadığım oyun: Lost Soul Aside

Hack & Slash önerisi varsa Bayonetta, Stellar Blade, Ninja Gaiden DMC serileri hariç onlara da açığım :D

Son düzenleme:
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hikayeli oyun arıyorum ve bulamıyorum aşağıya bitirdiğim oyun serilerini yazacağım onlar hariç önerileriniz var ise şimdiden teşekkür ederim ek olarak çizgi film tarzı, souls veya yapı yapma vs gibi oyunları sevmiyorum onları da önermezseniz çok sevinirim.

Bitirdiğim oyunlar: Call of Duty serisi, Darksiders Serisi, Mafia serisi, GOW serisi, TLOU serisi, RDR2, Crysis Serisi, DMC serisi, Battlefield serisi, Spiderman serisi, Uncharted serisi, Mass Effect serisi, Gear serisi, NFS serisi.

Güncel oynadığım oyun: Lost Soul Aside

Hack & Slash önerisi varsa Bayonetta, Stellar Blade, Ninja Gaiden DMC serileri hariç onlara da açığım :D
Ghost of tsushima

Kingdom come

----------------------------------------------------------------------------------------

Bu aşağıdaki iki oyun biraz eskidir ama hikayeleri çok iyidir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Metro ve tomb raider serilerine bakabilirsin
Onları da bitirdim hocam ama aklıma gelmediği için eklemeyi unutmuşum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ghost of tsushima
Türü nedir hocam?

----------------------------------------------------------------------------------------

Bu aşağıdaki iki oyun biraz eskidir ama hikayeleri çok iyidir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Castlevania: Lords of Shadow ve Enslaved harici hepsini oynadım hocam onlara da bakacağım.

Onları da bitirdim hocam ama aklıma gelmediği için eklemeyi unutmuşum :D

Türü nedir hocam?

Castlevania: Lords of Shadow ve Enslaved harici hepsini oynadım hocam onlara da bakacağım.
Türler: Gizlilik Oyunu, Role playing game, Dövüş oyunu, Aksiyon-macera oyunu, Nişancı oyunu, Adventure

Türler: Gizlilik Oyunu, Role playing game, Dövüş oyunu, Aksiyon-macera oyunu, Nişancı oyunu, Adventure
Souls oyunları gibi kırk saat boss kesmiyoruz demi hocam :D

Boss varda 40 saat keseceğin 125291592195 tane boss yok düz aksiyon macera oyunu intikam hikayesi

Kılıçlı assasins creed ama japonyada geçen samuray oyunu

Divinity Original Sin Serisi, Hades 2, Hitman Absolution öneririm oynamadıysanız.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Tanışabilirmiyiz güzel kız?
Bende oyun biliyorum tanışırsan söylerim.

Sleeping Dogs Definitive Edition
Mad Max
Beyond Two Souls
Assassin's Creed 1-2-Brotherhood-Revelations
Call of Juarez Serisi
Telltale Games'in bütün oyunlarına bakabilirsin :D

forumdakilerin Larayı tanımamasına üzüldüm ve şaşırdımo.O2

Divinity Original Sin Serisi, Hades 2, Hitman Absolution öneririm oynamadıysanız.
Hitman serisini bitirdim hocam ama diğerine bakacağım.

Sleeping Dogs Definitive Edition
Mad Max
Beyond Two Souls
Assassin's Creed 1-2-Brotherhood-Revelations
Call of Juarez Serisi
Telltale Games'in bütün oyunlarına bakabilirsin :D

forumdakilerin Larayı tanımamasına üzüldüm ve şaşırdımo.O2
Hepsini bitirdim hocam :D

Geri