Neler Yeni

Hikayeli Oyun Önerisi

ReDanger

80+ Bronze
Tam fiyatı bilmiyorum fakat tomb raider serisine bakabilirsin hikayeli oyulara bayıla biri olarak çok sevmiştim ben
Hocam sadece tomb raider 34tl. Hikayesi sarıyormu belli bi süreden sonra sıkmaya başlıyomu yoksa?

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Hocam oyunun oynanışı nasıl? Güzel hissiyat veriyomu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tüm serisi 234tl şimdi almamda ileride alırım.
Aşırı güzel ama oyunun firmasının ilk büyük oyunu olduğu için bazı buglar çıkabilir final bölümünde bende texturlar silinmişti menüye girip geldm düzeldi onuj dışında bie sorun yaşamadım hissiyatı tlou2 gibi severmisin tlou serilerini? Seviyorsan kaçırma derim mükemmel bir oyun zombiler başka oyunlardaki gibi mutasyonlu değil abartı şeyler yok sürüler var hiç beklemediğin anda seni yakalayabilirler oyunda sessiz oynamakda var bam gümde var hem doğa ile hem insanlar ile savaşıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes

TahinPekmez

80+ Silver
Ubisoft da indirim vardı 40 tl ye aldım. 10 saatir oynuyorum. Hikayesi ve oynaması güzel. İkinci bir tavsiyem ise steam den alacağın SOMA oyunudur.saglam hikaye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ubisoft da indirim vardı 40 TL ye aldım. 10 saatir oynuyorum. Hikayesi ve oynaması güzel. İkinci bir tavsiyem ise steam den alacağın SOMA oyunudur.saglam hikaye
Aaaaaa Valhalla yazmamışım en başa

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
A Plague Tale Innocence tavisye ederim. Grafikleri güzel, sürükleyici ve merak uyandıran hikaye, bir abla ve kardeşin macerası. Game Pass'te mevcut. Epic Game Bedava verdi, indirimlerde 50 TL oluyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,966
İsim
tümen dağ
gta
kcd
ac
witcher 3
kcd

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Devil May Cry 5. Aradığın full hikaye odaklı oyunsa bakma yoksa hikaye tırt oynanış ön planda. Ama oynanış mükemmel.

Top Bottom