Oğuzhan'
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 194
- İsim
- Oğuzhan
Yaklaşık 6-7 ay önce RDR2 bitirdim onun üstüne 3-4 kez cp 2077, witcher 3, god of war gibi oyunlara başladım ancak sürekli bi aksilik çıktı veya oyun çok sarmadı gibi şeyler olunca bu oyunlara uzun süre tutunamadım. Şu yaz aylarının boş geçmesini istemiyorum. Önerdiğiniz hikayeli oyunlar neler?
Birçok hikayeli oyunu bitirdim şimdi buraya tek tek yazamam çoğu aklımda bile değil. Siz önerin ben oynadıysam zaten o oyunu elerim.
Ek olarak, cyberpunk oynanış hissi olarak aşırı zevksiz geliyor örneğin düşmanı tarıyorum 2-3 şarjör sıkıyorum ölmüyor silah hissi desek o da yok.
Derdimi tam anlatamadım galiba ama belki anlamışsınızdır. Şimdiden çok teşekkürler.
Birçok hikayeli oyunu bitirdim şimdi buraya tek tek yazamam çoğu aklımda bile değil. Siz önerin ben oynadıysam zaten o oyunu elerim.
Ek olarak, cyberpunk oynanış hissi olarak aşırı zevksiz geliyor örneğin düşmanı tarıyorum 2-3 şarjör sıkıyorum ölmüyor silah hissi desek o da yok.
Derdimi tam anlatamadım galiba ama belki anlamışsınızdır. Şimdiden çok teşekkürler.