Neler Yeni

Hikayeli Oyun Oynamak İstiyorum Öneri Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Herkese Selamlar İyi Forumlar Hikayeli Oyun Arıyorum Korku Oyunu Sevmediğimi en Baştan Belirteyim Aklımda Cyberpunk 2077 Var Başka Öneriniz Varmı COD Serisinden Olabilir VB Ve Bir Sorum Daha Olacak Sistemim Daha 2 3 Aylık Yeni Aldım Sizce Crack li Oyun İndirmek Sistemime Zarar Verirmi Çünki Steam de VB Platformlarda Oyunlar Çok Pahalı Daha Ucuz Platformlar Varmı Bilmiyorum Varsa Öneriniz Yazabilirsiniz Forza Horizon 5 de Almak İstiyorum Ama Çok Pahalı Mesela Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum İyi Forumlar

mfm125

80+ Silver
Cod serisininden hiç oyun oynadınmı?
Herkese Selamlar İyi Forumlar Hikayeli Oyun Arıyorum Korku Oyunu Sevmediğimi en Baştan Belirteyim Aklımda Cyberpunk 2077 Var Başka Öneriniz Varmı COD Serisinden Olabilir VB Ve Bir Sorum Daha Olacak Sistemim Daha 2 3 Aylık Yeni Aldım Sizce Crack li Oyun İndirmek Sistemime Zarar Verirmi Çünki Steam de VB Platformlarda Oyunlar Çok Pahalı Daha Ucuz Platformlar Varmı Bilmiyorum Varsa Öneriniz Yazabilirsiniz Forza Horizon 5 de Almak İstiyorum Ama Çok Pahalı Mesela Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum İyi Forumlar

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
detroit ve rdr2 oynamalısın

mfm125

80+ Silver
Hayır Oynamayı Geçtim İzlemedim Bile
Eğer eski oyunları oynamak senin için sorun değilse cod1 den baslamanı öneririm ama eski oyun oynamıyacağım diyorsan codmw1 yada remaster versiyonunu oyna
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır Oynamayı Geçtim İzlemedim Bile
Ve ne serisini bitirip black ops serinin 2. Oyununa kadar oynamanı sonra ise ghost ve advenced warfare ı oynamanı sonra da yeni nesil oyunlarını oynamanı öneririm

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
RDR2 Çok Duydum Hiç Bilmiyorum Biraz Bahsedermisin
açık dünya kovboy oyunu arthur morgan diye bi kovboyun çok güvendiği insanlar tarafından ihanete uğramasını anlatıyor
grafikleri, kaplamaları muazzam aşık oluncak seviyede
açık dünyası, npc'ler bir oyunun çıkabilceği en üst nokta. yolda giden bir adamı soyabilirsin, ellerini bağlayıp nehre atabilirsin, adama işkence edebilirsin bunları yaparken adamın verdiği tepkiler bile gerçek bir insan gibi.
yan karakterler birkaçı hariç çok iyi sayılmaz ama her yönden muazzam bir oyun çok şey kaçırırsın oynamazsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açık dünya kovboy oyunu arthur morgan diye bi kovboyun çok güvendiği insanlar tarafından ihanete uğramasını anlatıyor
grafikleri, kaplamaları muazzam aşık oluncak seviyede
açık dünyası, npc'ler bir oyunun çıkabilceği en üst nokta. yolda giden bir adamı soyabilirsin, ellerini bağlayıp nehre atabilirsin, adama işkence edebilirsin bunları yaparken adamın verdiği tepkiler bile gerçek bir insan gibi.
yan karakterler birkaçı hariç çok iyi sayılmaz ama her yönden muazzam bir oyun çok şey kaçırırsın oynamazsan
Bir GOW Hayranı Olarak Bu Oyunla Çok Karşılaştırılıyordu Bu Kadar Seveni Varsa bir Sebebi Vardır Deneyeceğim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Bence hic asinaligin yok ise hikayesi on planda olmayan oyunlar ile basla cunku en iyi oyunuda oynasan sevmeyebilirsin

Ac origins ve sonra cikanlar
Witcher
Rdr 2
Gow
Gta v
Kingdom come

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Bence hic asinaligin yok ise hikayesi on planda olmayan oyunlar ile basla cunku en iyi oyunuda oynasan sevmeyebilirsin

Ac origins ve sonra cikanlar
Witcher
Rdr 2
Gow
Gta v
Kingdom come
Tomb raider oynadım bitirdim

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
crack kullanma indirim bekle paran yoksa da aaa kalite oyunlardan uzak dur seneye oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43
Top Bottom