Neler Yeni

Hikayeli oyunlar için oyunu almak mı hesap almak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Suleyman
hikayeli oyun almak istiyorum ama malum şartlar belli hikayeli oyun oynamak için indirim mi bekliyim yoksa hesap falan mı alayım hesap almaya önyargılıydım öncesinde ama hikayeli oyun aldıkça mantıklı olduğunu düşünmeye başladım.
Ayrıca hesap almak sıkıntı çıkarır mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,491
İsim
Emre siyah
hesap almak sıkıntı çıkarmaz trdeki indirimlerle de güzel fiyatla düşmeyen oyunlar hesap olarak alınabilir bence 2000 lira bir oyuna verecek güç her baba yiğitte yok

ZEO.

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
berkay
hikayeli oyun almak istiyorum ama malum şartlar belli hikayeli oyun oynamak için indirim mi bekliyim yoksa hesap falan mı alayım hesap almaya önyargılıydım öncesinde ama hikayeli oyun aldıkça mantıklı olduğunu düşünmeye başladım.
direkt Aile planı yapın bence

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Egemen Düzgüm
hesap olarak nerden alabiliyoruz acaba

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,487
İsim
1
bütçen yetmiyorsa hesap almak mantıklı bi oyuna 2-3k verecek durumda değil kimse

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
berkay
nasıl yani Aile planı neyi yapıcam
Tanıdığınız bir arkadaşınızdan veya bir başkasından aile planı yapmasını rica edin , böylece oyunlara ve hesaba para vermemiş olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hesap olarak nerden alabiliyoruz acaba
safe diyebileceğim bildiğim bir yer yok daha önce almadım hesap hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdığınız bir arkadaşınızdan veya bir başkasından aile planı yapmasını rica edin , böylece oyunlara ve hesaba para vermemiş olursunuz.
anladım hocam çevremdeki arkadaşlarda genelde hesap alıyor onların aldığı hesabı aile planı yapabilir miyiz mesela kod gidiyormu aile için

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
berkay
safe diyebileceğim bildiğim bir yer yok daha önce almadım hesap hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam çevremdeki arkadaşlarda genelde hesap alıyor onların aldığı hesabı aile planı yapabilir miyiz mesela kod gidiyormu aile için
Açıkcası satın alınan hesaba aile yapmak mantıksız , çünkü sadece size değil , o hesaplar başkasına da satılıyor . Boşuna offline takılın demiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Suleyman
Açıkcası satın alınan hesaba aile yapmak mantıksız , çünkü sadece size değil , o hesaplar başkasına da satılıyor . Boşuna offline takılın demiyorlar
saolun hocam yardım için

• Beğen
Reaksiyonlar: ZEO.

Shourd

80+ Gold
oyun al oyunu alıcak paran yoksa xbox gamepass ubisoft plus ea play aboneliği vb şeyler alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,520
Üyeler
166,942
Son üye
Guck Fosu
Top Bottom