Hikayeli oyunlar için oyunu almak mı hesap almak mı?

Yiğit kaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
hikayeli oyun almak istiyorum ama malum şartlar belli hikayeli oyun oynamak için indirim mi bekliyim yoksa hesap falan mı alayım hesap almaya önyargılıydım öncesinde ama hikayeli oyun aldıkça mantıklı olduğunu düşünmeye başladım.
Ayrıca hesap almak sıkıntı çıkarır mı?

hesap almak sıkıntı çıkarmaz trdeki indirimlerle de güzel fiyatla düşmeyen oyunlar hesap olarak alınabilir bence 2000 lira bir oyuna verecek güç her baba yiğitte yok

hikayeli oyun almak istiyorum ama malum şartlar belli hikayeli oyun oynamak için indirim mi bekliyim yoksa hesap falan mı alayım hesap almaya önyargılıydım öncesinde ama hikayeli oyun aldıkça mantıklı olduğunu düşünmeye başladım.
direkt Aile planı yapın bence

hesap olarak nerden alabiliyoruz acaba

bütçen yetmiyorsa hesap almak mantıklı bi oyuna 2-3k verecek durumda değil kimse

hesap olarak nerden alabiliyoruz acaba
safe diyebileceğim bildiğim bir yer yok daha önce almadım hesap hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdığınız bir arkadaşınızdan veya bir başkasından aile planı yapmasını rica edin , böylece oyunlara ve hesaba para vermemiş olursunuz.
anladım hocam çevremdeki arkadaşlarda genelde hesap alıyor onların aldığı hesabı aile planı yapabilir miyiz mesela kod gidiyormu aile için

safe diyebileceğim bildiğim bir yer yok daha önce almadım hesap hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam çevremdeki arkadaşlarda genelde hesap alıyor onların aldığı hesabı aile planı yapabilir miyiz mesela kod gidiyormu aile için
Açıkcası satın alınan hesaba aile yapmak mantıksız , çünkü sadece size değil , o hesaplar başkasına da satılıyor . Boşuna offline takılın demiyorlar.

oyun al oyunu alıcak paran yoksa xbox gamepass ubisoft plus ea play aboneliği vb şeyler alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,587
Üyeler
173,838
Son üye
Ayberko11
Geri