Yaz ve İlkbahar indirimlerinde tomb raider, batman ,dishonored ,assasins serisinin belirli oyunları witcher 3 star wars falan 40'a yakın hikayeli oyun var nerden başlarım rahat ve kısa süreden başlamak istiyorum
Biraz interaktif film tadına kacar ama Detroit: Become Human varsa oradan baslamani tavsiye ederim.Yaz ve İlkbahar indirimlerinde tomb raider, batman ,dishonored ,assasins serisinin belirli oyunları witcher 3 star wars falan 40'a yakın hikayeli oyun var nerden başlarım rahat ve kısa süreden başlamak istiyorum
Steam hesabını at oneriyimYaz ve İlkbahar indirimlerinde tomb raider, batman ,dishonored ,assasins serisinin belirli oyunları witcher 3 star wars falan 40'a yakın hikayeli oyun var nerden başlarım rahat ve kısa süreden başlamak istiyorum
Assasins veya witcher dan başlanabilir isteğe göre Batman de olabilir.Yaz ve İlkbahar indirimlerinde tomb raider, batman ,dishonored ,assasins serisinin belirli oyunları witcher 3 star wars falan 40'a yakın hikayeli oyun var nerden başlarım rahat ve kısa süreden başlamak istiyorum
knk ben steam geç kaldım hepsi epic gameste ama bilindik oyunlar var batman ile başladımSteam hesabını at oneriyim