Haklısınız Amazon ile görüştümAmazon paralel ithalat yapmış demektir. Resmi distribütörü es geçmiş kendi ithal etmişse adam haklı olarak garanti vermez ben de olsam vermem.
Bu markanın gen4 modelini soğutuculu sekilde ps5 için kullandım. Bu modelde aşırı ısınma yoksa, veri yazılıp silme abartmazsaniz sorun olmazSon konuşmalarınızdan sonra iptal edesim geldi. Bozuluyorsa garanti ile uğraşacak bir konumda değilim
İptal talebi gönderdim cevap bekliyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez atasözünü bugün değerlendirmek istedim kendimce. Kimse etkisi altında kalmasın kendi düşüncemBu markanın gen4 modelini soğutuculu sekilde ps5 için kullandım. Bu modelde aşırı ısınma yoksa, veri yazılıp silme abartmazsaniz sorun olmaz
Garantisi yok gibi düşününBiraz araştırdım, Hiksemi markası Despec A.Ş. distribütörlüğündeymiş.
Alıntıyı görüntüle
Bu markalarla aynı çatı altındaymış.
Hocam garanti falan pek önemli değil bu ürünlerde, veri emanet ediyorsun tak diye gitse o veri para falan açıkçası benim pek umrumda olmazdı. Sadece ama sadece oyun vs. depolama amaçlı kullanacak arkadaşlar fiyat cazipliğinden üründen faydalanabilirler fikrindeyim.Son konuşmalarınızdan sonra iptal edesim geldi. Bozuluyorsa garanti ile uğraşacak bir konumda değilim
Ben riske girmemek adına iptal ettim.İptal talebi gönderdim cevap bekliyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez atasözünü bugün değerlendirmek istedim kendimce. Kimse etkisi altında kalmasın kendi düşüncem![]()
Garanti var hocam attığım fotoğrafa bakın, müşteri hizmetleri 2 yıl garanti var bir sorun yaşarsanız iade değişim sağlıyoruz diye ilettiler.Garantisi yok gibi düşünün
Despec berbatHocam garanti falan pek önemli değil bu ürünlerde, veri emanet ediyorsun tak diye gitse o veri para falan açıkçası benim pek umrumda olmazdı. Sadece ama sadece oyun vs. depolama amaçlı kullanacak arkadaşlar fiyat cazipliğinden üründen faydalanabilirler fikrindeyim.
Ben riske girmemek adına iptal ettim.
Garanti var hocam attığım fotoğrafa bakın, müşteri hizmetleri 2 yıl garanti var bir sorun yaşarsanız iade değişim sağlıyoruz diye ilettiler.
İyidir kötüdür bilmiyorum ancak bir çok firmanın çatısı olarak gözüküyor distribütörlük açısından.Despec berbat
Bende sabah 2.yi çekeyim dedim bitmiş.ben bu ssd yi 2 ay önce aldım bu paraya amazondan
henüz kuradım paketinde bekliyor
kutunun üstünde ithalatçı firma
AMAZON AŞ yazıyor
malın sahibi amazon
karaköy kardeşler ltd şti değil
bozulursa kardeş sen buna sahte vindoz kurmuşsun demez
1 tane daah aldım
tembellik etmeyip öbürünü kursaydım keşke çalışıyor mu bilmiyorum![]()