🔥İndirim HIKSEMI WAVE Pro 2TB Gen3 M2 SSD 3653TL

HP FX900 PLUS 2TB 4500tl yazmaya geliyordum bi baktım bu sabah zam yemiş.

Amazon paralel ithalat yapmış demektir. Resmi distribütörü es geçmiş kendi ithal etmişse adam haklı olarak garanti vermez ben de olsam vermem.
Haklısınız Amazon ile görüştüm
1760511415218.webp

2 Yıllık garanti sağlıyorlar kendileri, sorun yaşandığında iade ya da değişim sağlandığını belirtti temsilci.

Son konuşmalarınızdan sonra iptal edesim geldi. Bozuluyorsa garanti ile uğraşacak bir konumda değilim

Son konuşmalarınızdan sonra iptal edesim geldi. Bozuluyorsa garanti ile uğraşacak bir konumda değilim
Bu markanın gen4 modelini soğutuculu sekilde ps5 için kullandım. Bu modelde aşırı ısınma yoksa, veri yazılıp silme abartmazsaniz sorun olmaz

Bu markanın gen4 modelini soğutuculu sekilde ps5 için kullandım. Bu modelde aşırı ısınma yoksa, veri yazılıp silme abartmazsaniz sorun olmaz
İptal talebi gönderdim cevap bekliyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez atasözünü bugün değerlendirmek istedim kendimce. Kimse etkisi altında kalmasın kendi düşüncem😁

İhtiyacım yok ama iyi fiyat bu özellikli bir m2 ssd piyasada 1- 1.5k üstü şuan alınabilir.
1760513735320.webp

Hocam garanti falan pek önemli değil bu ürünlerde, veri emanet ediyorsun tak diye gitse o veri para falan açıkçası benim pek umrumda olmazdı. Sadece ama sadece oyun vs. depolama amaçlı kullanacak arkadaşlar fiyat cazipliğinden üründen faydalanabilirler fikrindeyim.
İptal talebi gönderdim cevap bekliyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez atasözünü bugün değerlendirmek istedim kendimce. Kimse etkisi altında kalmasın kendi düşüncem😁
Ben riske girmemek adına iptal ettim.
Garantisi yok gibi düşünün
Garanti var hocam attığım fotoğrafa bakın, müşteri hizmetleri 2 yıl garanti var bir sorun yaşarsanız iade değişim sağlıyoruz diye ilettiler.

Hocam garanti falan pek önemli değil bu ürünlerde, veri emanet ediyorsun tak diye gitse o veri para falan açıkçası benim pek umrumda olmazdı. Sadece ama sadece oyun vs. depolama amaçlı kullanacak arkadaşlar fiyat cazipliğinden üründen faydalanabilirler fikrindeyim.

Ben riske girmemek adına iptal ettim.

Garanti var hocam attığım fotoğrafa bakın, müşteri hizmetleri 2 yıl garanti var bir sorun yaşarsanız iade değişim sağlıyoruz diye ilettiler.
Despec berbat

İyidir kötüdür bilmiyorum ancak bir çok firmanın çatısı olarak gözüküyor distribütörlük açısından.
Ama zaten bu SSD de distribütörün bir rolü yok.
SSD Amazon.com.tr tarafından garanti altında, anlaşmaları bulunmuyor Despec ile. Sordum.

ben bu ssd yi 2 ay önce aldım bu paraya amazondan

henüz kuradım paketinde bekliyor

kutunun üstünde ithalatçı firma

AMAZON AŞ yazıyor

malın sahibi amazon :)

karaköy kardeşler ltd şti değil

bozulursa kardeş sen buna sahte vindoz kurmuşsun demez

1 tane daah aldım

tembellik etmeyip öbürünü kursaydım keşke çalışıyor mu bilmiyorum:)

Bende sa
ben bu ssd yi 2 ay önce aldım bu paraya amazondan

henüz kuradım paketinde bekliyor

kutunun üstünde ithalatçı firma

AMAZON AŞ yazıyor

malın sahibi amazon :)

karaköy kardeşler ltd şti değil

bozulursa kardeş sen buna sahte vindoz kurmuşsun demez

1 tane daah aldım

tembellik etmeyip öbürünü kursaydım keşke çalışıyor mu bilmiyorum:)
Bende sabah 2.yi çekeyim dedim bitmiş.
Bu arada firma ismi vermeyim Gaming satış firmasından alınma 2tb S70 blade kendi kendine bozuldu ne satan ilgileniyor ne xpg
Amazon ismi tek başına satıcıların yüzde 95inden daha fazla güven veriyor

Türkiye'de öyle milyonluk davalar olur mu bir ssd için? Muhtemelen hiçbir ülkede olmaz. 300 ssd için olur anca diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri