Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hikvision 1 x 16GB DDR4 3200MHz Notebook Ram 499 TL

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
Alıntıyı görüntüle
Bana da 16 gb olduğuna dair cevap vermişlerdi, bakalım kargo bugün teslim edilecek galiba, gelişmeleri yazacağım.
1695291282864.png

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Axl Rose
1695302367220.png

@KeReM BeY @Dangerzone
Ramler geldi arkadaşlar, ikisi de 16 GB ve 3200 Mhz. Yani bende sorun yok. Farklı ram gelenler bu fotoğrafı referans alıp doğru rami talep edebilirler. Şimdi tek sorun, çalışıp çalışmadıkları :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih Kudu
Reis meraklandim iyice ya bir an önce gelsin bende bakicam 499 tl olan linktenmi almıştınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih Kudu
İnşAllah o şekil gelir bugün kuryede.

Ürün geldi ancak bana 8gb olarak geldi Talepmi oluşturayım nasıl yapmam lazım.

Son düzenleme:

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
@Dangerzone @overkill benim ürün yarın sabah gelir şimdi hepsiburada beni aradı dedi ürünü geri yolıyacaksınız satıcının elinde varsa 16gb laptop rami yollıyacak eğer yoksa aynı ürün için aradaki farkı vermek için yardımcı olucaz dedi

@overkill belki bana yanlış bilgi verdiler çünkü aldığımız satıcılar aynı
@Dangerzone sizin satıcı kim hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Lydia Teyze
16gb gelen arkadaşlara hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih Kudu
@Dangerzone @overkill benim ürün yarın sabah gelir şimdi hepsiburada beni aradı dedi ürünü geri yolıyacaksınız satıcının elinde varsa 16gb laptop rami yollıyacak eğer yoksa aynı ürün için aradaki farkı vermek için yardımcı olucaz dedi

Techburada banada hepsiburada elinde varsa gondericek yoksa para iadesi dediler başka çare yok felan dediler muhtemelen yollmicaklar 16gb yi geçmiş olsun hakkımız varmı varsa nasıl aranır bilmiyorum

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Axl Rose

Bana gelen ramler 16 GB, yukarıda da görsellerini attım. Birazdan bir laptopa takıp çalışıp çalışmadığını da test edeceğim.

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
Techburada banada hepsiburada elinde varsa gondericek yoksa para iadesi dediler başka çare yok felan dediler muhtemelen yollmicaklar 16gb yi geçmiş olsun hakkımız varmı varsa nasıl aranır bilmiyorum
bana 16gb için aradaki farkı söylediler bir kez ağızlarından çıktı artık gerisi beni ilgilendirmiyor
inşallah benimki de 16gb çıkar uğraşmak istemiyorum

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Axl Rose
Ramlerden bir tanesi çalışmıyor ancak diğerinde sorun yok, başka bir laptopta da deneyerek emin olup, değişim için talep açacağım.

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
Ramlerden bir tanesi çalışmıyor ancak diğerinde sorun yok, başka bir laptopta da deneyerek emin olup, değişim için talep açacağım.
çalışmıyan ile çalışanları yer değiştirin

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Axl Rose
çalışmıyan ile çalışanları yer değiştirin
Çok enteresan bir süreç oldu benim açımdan. Biz bir yazılım firmasıyız ve hem çalışanlar hem de müşterilerimiz için sürekli cihaz alıp ram takıyoruz, ssd ekliyoruz vs.

Bu ramleri denemek için ofiste 12-13 farklı laptop vardı. Önce ram upgrade için kasası açık olan https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BL8G6K6R/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 bu bilgisayarda denedim.

1695416391851.png

Ramlerden bir tanesi çalıştı diğeri kesinlikle çalışmadı. Tek yuva olduğu için zaten yer değiştirme vs. yapma şansım yoktu.

1695416771592.png

Sonra 2 x 16 GB yapmamız gereken, herkesin Clevo kasa dediği şu makineye geçtim. https://www.n11.com/urun/gigabyte-a...tu-bilgisayar-29913128?magaza=ebrarbilgisayar

Bu makinede 2 tane ram yuvası vardı, az önce çalışmayan ram bu makinede çalıştı, hah dedim ramlerde sorun yok herhalde, sonra az önce çalışan rami de taktım ama makine açılmadı. Her türlü kombinasyonu denedim, hatta acaba çalışan ve çalışmayan diye not aldığım ramleri mi karıştırdım diyerek tekrar Asus'u açtım ama yok, birinde çalışan diğerinde çalışmıyordu.

Son olarak https://www.vatanbilgisayar.com/ace...gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html bu makinede denemeler yaptım ve ramler direk çalıştı.

1695416804702.png

1695416829326.png

Kısacası benim ramlerde bir sorun yok, ancak bir uyum problemi olduğu açık. Bu kadar makine seçen bir dizüstü rami hiç görmemiştim. Alternatif makine olmasa, geri göndermek zorunda kalacaktım.

Konuyu açıp indirimden bizi haberdar eden @LydiaTeyze 'ye çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,707
Üyeler
169,607
Son üye
ozzytourcar
Top Bottom