silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazonda var mı acaba? Oradan biraz ek indirimim var da bu pahalıya geliyor biraz
Amazonda var mı acaba? Oradan biraz ek indirimim var da bu pahalıya geliyor biraz
Göremeyebilir uğraşma onla.Peki 3200MHz CL16 yı her çip overclock ile görür değil mi? O kadar vasat bir çip gelme olasılığı var mı?
510 liraya gelir nasyla nesi pahalı?Amazonda var mı acaba? Oradan biraz ek indirimim var da bu pahalıya geliyor biraz
Göremeyebilir uğraşma onla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
510 liraya gelir nasyla nesi pahalı?
olabilir de olmayabilir de.
Şöyle bir detay var hem bu konuda hem de sitedeki model koduyla aratınca bellek 3000MHz CL16 çıkıyor. Resimlerde de 3000 yazıyor belleğin üstünde. Özellik detaylarının bazılarına 2666 bazılarına 3000 yazılmış. Acaba belleğin 3000MHz olma ihtimali var mı
Alsam mı bir tane acaba? Doğru gelirse bir tane daha alırım gelmezse iade ederim?olabilir de olmayabilir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon müşteri hizmetlerine sor ne diyecekler.
Ne ile kullanacaksın bunu?Alsam mı bir tane acaba? Doğru gelirse bir tane daha alırım gelmezse iade ederim?
Ama 80TL indirim kodum var onu kullanacağım iade edersem kod yanar mı
8 veya 9. Nesil i3 var kafamda. Daha almadım ama birkaç haftaya toparlarım her şeyi.Ne ile kullanacaksın bunu?
müdür işlemci elinde yoksa am4 diz istersen 8gb ram alsan daha iyi olur şimdilik sonradan yükseltirsin ona vereceğin parayla birtık daha güçlü bir işlemci alırsın anladınmı beni babagül8 veya 9. Nesil i3 var kafamda. Daha almadım ama birkaç haftaya toparlarım her şeyi.
Al geç o zaman yüksek MHz desteklemiyor zaten.8 veya 9. Nesil i3 var kafamda. Daha almadım ama birkaç haftaya toparlarım her şeyi.
4000MHz bandına kadar takılıyor sanırım. Ben 3200MHz kullanmayı planlıyorum. Bellek 3000 ise büyük ihtimalle 3200e overclock olur veya 3000 de yeter ama 2666 ise iade o zamanAl geç o zaman yüksek MHz desteklemiyor zaten.
Hocam Elimde Ram Bellek Mevcut İstersen Yaz Bana .Böyle bir RAM buldum alınır mı sizce? Alternatif var mı bütçem 2 RAM için 1000TL bu biraz aşıyor ama değer mi?
Özelden şehir ve son fiyat bilgisi yazarsanız düşünebilirim.Hocam Elimde Ram Bellek Mevcut İstersen Yaz Bana .
G.skill 2x8 3200 MHz .
Özele Kapalısın HocamÖzelden şehir ve son fiyat bilgisi yazarsanız düşünebilirim.