🔥İndirim Hikvision Taşınabilir 512gb ssd 498tl(yeniden indirimde )

serwintes

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,457
1678136430393.png

Ben aldım bundan geçenki indirimle. 400 MB civarları okuma ve yazma veriyor gayet iyi.

Ben aldım bundan geçenki indirimle. 400 MB civarları okuma ve yazma veriyor gayet iyi.
performans devamlımı yoksa kesıntılımı oluyor m1 kmacbook da video kurgu işleri için kullanıcaz direkt ssd üzerinde kurgu yapıcaz buna imkan verirmi acaba?

performans devamlımı yoksa kesıntılımı oluyor m1 kmacbook da video kurgu işleri için kullanıcaz direkt ssd üzerinde kurgu yapıcaz buna imkan verirmi acaba?
3-4 GB veride bir kesinti olmadı. Kurgu işini sanmıyorum o iş kolay değil.

3-4 GB veride bir kesinti olmadı. Kurgu işini sanmıyorum o iş kolay değil.
hali hazırda ssd kutusu ile sandisk extreme pro ssd leri kullanıyoruz 1tb modellerden. aynı performansları alırmıyız acaba o yüzden merak ettim

Kalitesini bilemem, içinde SSD var muhtemelen ne markadır nedir içini açmadan görmek zor.

Bende aynı sebepten düşünüyorum. Cevap gelirse süper olur.
Geçen samsungun taşınabilir ssd sini sipariş etmiştim sonra iptal ettim. Çok pahalıya geliyordu normal ssd nin 2 katı fiyattaydı. Böyle markalara da pek güvenemiyorum. Normal ssd alıp bir de ssd kutusu da alınabilir öyle de pahalıya geliyor ama en azından o ssd yi sonra bilgisayara takma gibi bir şansımız var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri