Hiq gainer tadını bilen var mı?

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,689
Arkadaşlar hiq gainer alacam fakat daha önce Torq nutrition'dan protein tozu almıştım tadı çok yapaydı ve midemi bulandırdığı ve aşırı derecede gaz yaptığı için bırakmıştım. Gainer kullananlar böyle şeyler yaşadım acaba? Ve tad konusunda yapay geliyor mu ?

O ürünü bilmiyorum ama bu iki ürünü tattım.
Tadı berbat ama şeker yok denecek kadar az ve mide problemi yaratmıyor, tadı çok kötü olduğu için bitirmek için can çekişiyordum.
Tadı çok hafif ve güzel, mide problemi de yaratmadı, normalde şeker kullanmadığım için birde normal kullanıma uymadığım için bana şekeri fazla geliyordu içerken, 500 gr suya 300 gr gainer atıyordum.
Açıkçası abartmayınca gainer içilebilir bir şey ama abartıyım dersen en kralını da içsen bayıyor, yemeğin yerini tutmuyor.

O ürünü bilmiyorum ama bu iki ürünü tattım.
Tadı berbat ama şeker yok denecek kadar az ve mide problemi yaratmıyor, tadı çok kötü olduğu için bitirmek için can çekişiyordum.
Tadı çok hafif ve güzel, mide problemi de yaratmadı, normalde şeker kullanmadığım için birde normal kullanıma uymadığım için bana şekeri fazla geliyordu içerken, 500 gr suya 300 gr gainer atıyordum.
Açıkçası abartmayınca gainer içilebilir bir şey ama abartıyım dersen en kralını da içsen bayıyor, yemeğin yerini tutmuyor.
Hocam yok fazlasını düşünmüyorum. Hiq'nun 200 gramında 11 gram şeker var ki zaten erkek bir bireyin günlük şeker ihtiyacı 35 gram. O konuda sorun olacağını sanmıyorum. Gainer protein tozu kadar ağır değilse alacağım. Saolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,073
Üyeler
174,979
Son üye
YunusEmre7384
Geri