Kenarda çok ufak bir cep harçlığım var bir şekilde değerlendirmek istiyorum, bu halka arz hisse alım satım işleri nasıl oluyor, alım satım yaparken zarar etmemek için nelere dikkat etmem lazım?
Girme evimi-arabamı kaybettim,sakın düşme bu bataklığaKenarda çok ufak bir cep harçlığım var bir şekilde değerlendirmek istiyorum, bu halka arz hisse alım satım işleri nasıl oluyor, alım satım yaparken zarar etmemek için nelere dikkat etmem lazım?
18 yaşında mısın ?Kenarda çok ufak bir cep harçlığım var bir şekilde değerlendirmek istiyorum, bu halka arz hisse alım satım işleri nasıl oluyor, alım satım yaparken zarar etmemek için nelere dikkat etmem lazım?
18+ Banka veya aracı kurum hesabı açarak yapılır.min kaç yaş olan alım/sat yapabiliyor ve karlı mı yani ilk ayda 2k yı 2.5/3k yapabilirmiyim
Adam %25-50 oran istiyor. TABGD arzına girse zaten 1170₺’den %46.38 almıştı şu an.18+ Banka veya aracı kurum hesabı açarak yapılır.
2k katlamak için en az bir yıl al-sat veya pirimlenecek şirket bulman lazım ki hiç kolay değil.
1918 yaşında mısın ?
ben bugün veridim tab gıdayı, yakalanırsanda 3-5 taban yersin satış fırsatı bile vermez.Adam %25-50 oran istiyor. TABGD arzına girse zaten 1170₺’den %46.38 almıştı şu an.
YTD. Yaşın küçükse hiç uğraşma.
halkbank, garanti bankası vs herhangi bir bankadan yatırım hesabı açman gerekiyor öncelikle, daha sonra uygunluk testi yapman gerekli.
300-500₺ için de uğraşmaya değmez. Beklemeye devam.ben bugün veridim tab gıdayı, yakalanırsanda 3-5 taban yersin satış fırsatı bile vermez.
ben garanti kullanıyorum arayüzü basit git yatırım hesabı aç cebinde 100 lira bile olsa halka arzlara katılabilirsin aşırı basit bir uygulama arz günü gelince 3-5 lot artık kaç düşüyorsa hisseye göre değişiyor emir girişi yapıyorsun dağıtım gününde eline geçiyor işleme başladıktan sonra kazanmaya başlıyorsun ister uzun süre elinde tut maliyetin taban seviyede olucak istersen de 5 6 tavandan sonra sat 2 3 katını falan al çık sen bilirsinKenarda çok ufak bir cep harçlığım var bir şekilde değerlendirmek istiyorum, bu halka arz hisse alım satım işleri nasıl oluyor, alım satım yaparken zarar etmemek için nelere dikkat etmem lazım?
Dün - kapattı, tavanda neyin lotundan bahsediyorsun?ben garanti kullanıyorum arayüzü basit git yatırım hesabı aç cebinde 100 lira bile olsa halka arzlara katılabilirsin aşırı basit bir uygulama arz günü gelince 3-5 lot artık kaç düşüyorsa hisseye göre değişiyor emir girişi yapıyorsun dağıtım gününde eline geçiyor işleme başladıktan sonra kazanmaya başlıyorsun ister uzun süre elinde tut maliyetin taban seviyede olucak istersen de 5 6 tavandan sonra sat 2 3 katını falan al çık sen bilirsin
+ tab gıda 2 gün sonra +1k kâr vericek satanlar çorbacılardır tavanda 1.6 milyon lot var