Neler Yeni

Hitler İyi Bir Başkan mıydı?

oguzhnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Sapmaz
Dostlar tarihle hiç aram yoktur ve son zamanlarda merak ettiğim bir konu var. Adolf Hitler bildiğiniz gibi 2'nci Dünya Savaşında Nazi Almanyası'nın f*ş*st başkanıydı. II. Dünya Savaşını ufak strateji hataları yüzünden kaybetmişti. Canlıyken de ölümünün ardından da çok ağır tepkiler aldı. Çoğunlukla kötü tepkiler alan dalga geçilen miimleri yapılan Hitler'i bununla birlikte öven kitle de var. ''Hitler olmasa Almanya savaş başlamadan kaybederdi'' ''Hitler sayesinde Almanya şu an bağımsız bir devlet Hitler olmasa rakipleri parçalar yok ederdi Almanya'yı'' vs. şeyler söyleyenler de görüyorum sosyal medyada.
Kısaca soracak olursam Adolf HITLER iyi bir diktatör müydü kötü mü?
Milletinin her alanda ezilmesine karşı çıkıp ülkenin başına gelen, daha sonra ise güç zehirlenmesi yaşayan lider.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İyi bir başkan mıydı tartışılır ama kda sı çok yüksek bir adamdı.
4ona32.jpg

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,189
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostlar tarihle hiç aram yoktur ve son zamanlarda merak ettiğim bir konu var. Adolf Hitler bildiğiniz gibi 2'nci Dünya Savaşında Nazi Almanyası'nın f*ş*st başkanıydı. II. Dünya Savaşını ufak strateji hataları yüzünden kaybetmişti. Canlıyken de ölümünün ardından da çok ağır tepkiler aldı. Çoğunlukla kötü tepkiler alan dalga geçilen miimleri yapılan Hitler'i bununla birlikte öven kitle de var. ''Hitler olmasa Almanya savaş başlamadan kaybederdi'' ''Hitler sayesinde Almanya şu an bağımsız bir devlet Hitler olmasa rakipleri parçalar yok ederdi Almanya'yı'' vs. şeyler söyleyenler de görüyorum sosyal medyada.
Kısaca soracak olursam Adolf HITLER iyi bir diktatör müydü kötü mü?
İyi bir başkandı ama kontrolsüz güç onu ölüme sürükledi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çok zeki ve güçlü bir liderdi ama ırkçının tekidir bunun nedeniyse Hitler'e göre Almanlar en üstün ırktır ve diğer ırklar Almanların hizmetkarıdır (yanlış biliyor olabilirim) ve Yahudiler de kendilerini en üstün ırk gördükleri için Hitler yahudilerden nefret eder.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Irkçılık insanların ters evriminden kaynaklanan psikolojik bir bozukluktur. Her türlüsüne karşıyım kardeşim. Bu adamı araştırınca da kan ve hayret dışınfa bir şey görmüyorum. Bence değildi.

Top Bottom