Hitler İyi Bir Başkan mıydı?

Arkadaşlar ben şuanki durum için konuşuyorum Almanya'nın önceki yıllarda neler geçirdiğini çok bilmiyorum ama şuanki duruma yani herkes orayı tercih eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatanımı satmıyorum sadece oradakiler bizden daha iyi durumda bunu size anlatmaya çalışıyorum şu devirde sürünmek çok mu güzel?
Alman olmak daha iyi değil Almanya'da yaşamak daha refahlı. Türkiye'de yaşıyan bir Alman Türkiye şartlarında yaşar Almanya'da yaşayan bir Türk Almanya şartlarında yaşar. Ama 2. Dünya Savaşı'nı kazanmış ütopik Almanya kendini bu kadar iyi yönetebilecek miydi? Belki de azınlık isyanları olacaktı, belki de kötü yönetimin elinde olacaktı.

O adam ülkesini kalkındırmayı ve şu anki duruma getirmeyi başarmıştır. Başarırken kullandığı yollar umrumda değil. Mesela Atatürk gidip Arapların soyunu kurutsa ama bugünki halimize olsak gene gurur duyardık, duymalıydık

Diktatörlük zaten iyi bir şey değil. Fakat ondan iyisi yok. Yani iyi bir diktatördü.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
  • Beğen
Piyanist filmi çok güzel anlatıyor bunu izlemişsindir muhtemelen.
1625492599721.png

• Hahaha
Hahaha. Normalde bu sahne çok duygusal 😂
Yok be, hatta komik. En duygusal sahne net bir şekilde şudur: Bizim trabzonlu yahudi abiyi kurtaran generali kurtaramamasıdır. Hayır insan en azından reçelli ekmek verip gönderir!

Geri