Neler Yeni

Hitler İyi Bir Başkan mıydı?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben şuanki durum için konuşuyorum Almanya'nın önceki yıllarda neler geçirdiğini çok bilmiyorum ama şuanki duruma yani herkes orayı tercih eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen ben siyasi sebeplerden solayı vatanımı satmazdım.
Vatanımı satmıyorum sadece oradakiler bizden daha iyi durumda bunu size anlatmaya çalışıyorum şu devirde sürünmek çok mu güzel?

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mayası bozuk haysiyet yoksunu diktatör.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Dostlar tarihle hiç aram yoktur ve son zamanlarda merak ettiğim bir konu var. Adolf Hitler bildiğiniz gibi 2'nci Dünya Savaşında Nazi Almanyası'nın f*ş*st başkanıydı. II. Dünya Savaşını ufak strateji hataları yüzünden kaybetmişti. Canlıyken de ölümünün ardından da çok ağır tepkiler aldı. Çoğunlukla kötü tepkiler alan dalga geçilen miimleri yapılan Hitler'i bununla birlikte öven kitle de var. ''Hitler olmasa Almanya savaş başlamadan kaybederdi'' ''Hitler sayesinde Almanya şu an bağımsız bir devlet Hitler olmasa rakipleri parçalar yok ederdi Almanya'yı'' vs. şeyler söyleyenler de görüyorum sosyal medyada.
Kısaca soracak olursam Adolf HITLER iyi bir diktatör müydü kötü mü?
Küçük , ufak hatalar mı ?
Hitler olmasaydı şimdi wir würden jetzt deutsch sprechen
Sırf İktidar aşkı için Ervin Rommel Gibi taktiksel dahi olan komutanları harcadı

"Tarihi Galipler Yazar"

war20anty

80+ Bronze
Herif büyük fırınlar yaptırıp insan yakıyordu içinde. İyi bir diktatördü ya.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Savaş stratejileri çok üstün bir derece kazanma veya kazanmama olayı biraz olasılıkla alakalı ama hata yapmaları dünya için iyi oldu diyebilirim
Sen forumu bırakmadın mı ? :love:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostlar tarihle hiç aram yoktur ve son zamanlarda merak ettiğim bir konu var. Adolf Hitler bildiğiniz gibi 2'nci Dünya Savaşında Nazi Almanyası'nın f*ş*st başkanıydı. II. Dünya Savaşını ufak strateji hataları yüzünden kaybetmişti. Canlıyken de ölümünün ardından da çok ağır tepkiler aldı. Çoğunlukla kötü tepkiler alan dalga geçilen miimleri yapılan Hitler'i bununla birlikte öven kitle de var. ''Hitler olmasa Almanya savaş başlamadan kaybederdi'' ''Hitler sayesinde Almanya şu an bağımsız bir devlet Hitler olmasa rakipleri parçalar yok ederdi Almanya'yı'' vs. şeyler söyleyenler de görüyorum sosyal medyada.
Kısaca soracak olursam Adolf HITLER iyi bir diktatör müydü kötü mü?
Çok İyi Bir Liderdi Sadece Küçük Savaş Strateji Hataları Yaptı Eğer Yapmasaydı Avrupanın Tamamı Ve Bizde Alman Olmuştuk.
Ve Birde Yahudilerden Sonsuza Dek Kurtulurduk. Yaptığı En İyi Şeyler'den Biride Buydu. Ama İşkence Yöntemlerine Biraz Fazla Takıyordu Ve Düşünüyordu Buda Savaşa Pek Yaramadı.
1624651678995.png

Heil Hitler

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ülke çok kötü durumda mıydı ?
evet.
ama hitler savaş öncesi durumda ülke için gerekenleri yaptı ve tam bağımsız da oldu.
yine de bir diktatör ve halkına zulüm etmiş sonuçta o yüzden değil ama ülkeyi zenginleştirip yeniden bağımsız yapmış kişidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,709
Üyeler
169,608
Son üye
orc1402
Top Bottom