Hitler İyi Bir Başkan mıydı?

Arkadaşlar ben şuanki durum için konuşuyorum Almanya'nın önceki yıllarda neler geçirdiğini çok bilmiyorum ama şuanki duruma yani herkes orayı tercih eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen ben siyasi sebeplerden solayı vatanımı satmazdım.
Vatanımı satmıyorum sadece oradakiler bizden daha iyi durumda bunu size anlatmaya çalışıyorum şu devirde sürünmek çok mu güzel?

mayası bozuk haysiyet yoksunu diktatör.

Dostlar tarihle hiç aram yoktur ve son zamanlarda merak ettiğim bir konu var. Adolf Hitler bildiğiniz gibi 2'nci Dünya Savaşında Nazi Almanyası'nın f*ş*st başkanıydı. II. Dünya Savaşını ufak strateji hataları yüzünden kaybetmişti. Canlıyken de ölümünün ardından da çok ağır tepkiler aldı. Çoğunlukla kötü tepkiler alan dalga geçilen miimleri yapılan Hitler'i bununla birlikte öven kitle de var. ''Hitler olmasa Almanya savaş başlamadan kaybederdi'' ''Hitler sayesinde Almanya şu an bağımsız bir devlet Hitler olmasa rakipleri parçalar yok ederdi Almanya'yı'' vs. şeyler söyleyenler de görüyorum sosyal medyada.
Kısaca soracak olursam Adolf HITLER iyi bir diktatör müydü kötü mü?
Küçük , ufak hatalar mı ?
Hitler olmasaydı şimdi wir würden jetzt deutsch sprechen
Sırf İktidar aşkı için Ervin Rommel Gibi taktiksel dahi olan komutanları harcadı

"Tarihi Galipler Yazar"

Herif büyük fırınlar yaptırıp insan yakıyordu içinde. İyi bir diktatördü ya.

Dostlar tarihle hiç aram yoktur ve son zamanlarda merak ettiğim bir konu var. Adolf Hitler bildiğiniz gibi 2'nci Dünya Savaşında Nazi Almanyası'nın f*ş*st başkanıydı. II. Dünya Savaşını ufak strateji hataları yüzünden kaybetmişti. Canlıyken de ölümünün ardından da çok ağır tepkiler aldı. Çoğunlukla kötü tepkiler alan dalga geçilen miimleri yapılan Hitler'i bununla birlikte öven kitle de var. ''Hitler olmasa Almanya savaş başlamadan kaybederdi'' ''Hitler sayesinde Almanya şu an bağımsız bir devlet Hitler olmasa rakipleri parçalar yok ederdi Almanya'yı'' vs. şeyler söyleyenler de görüyorum sosyal medyada.
Kısaca soracak olursam Adolf HITLER iyi bir diktatör müydü kötü mü?
Çok İyi Bir Liderdi Sadece Küçük Savaş Strateji Hataları Yaptı Eğer Yapmasaydı Avrupanın Tamamı Ve Bizde Alman Olmuştuk.
Ve Birde Yahudilerden Sonsuza Dek Kurtulurduk. Yaptığı En İyi Şeyler'den Biride Buydu. Ama İşkence Yöntemlerine Biraz Fazla Takıyordu Ve Düşünüyordu Buda Savaşa Pek Yaramadı.
1624651678995.png

Heil Hitler

ülke çok kötü durumda mıydı ?
evet.
ama hitler savaş öncesi durumda ülke için gerekenleri yaptı ve tam bağımsız da oldu.
yine de bir diktatör ve halkına zulüm etmiş sonuçta o yüzden değil ama ülkeyi zenginleştirip yeniden bağımsız yapmış kişidir.

Geri